Kovia lahjapaketteja tuleviin juhlapyhiin

Poikkeuksellisista ajoista huolimatta vuoden 2020 juhlakausi on alkamassa. Lomamatkailun ja yhteisjuhlinnan jäädessä vähemmälle, moni satsaa nyt enemmän lahjoihin.

Olemme koonneet alle muutamia lahjaideoita, joista moni tekniikasta pitävä innostuu takuuvarmasti, varsinkin näin isänpäivän alla.

DJI Pocket 2 -minikamera

DJI Pocket 2 -minikamera sopii niin arjen valokuviin kuin vapaa-ajan vauhdikkaisiin videoihin. Pieniin kuoriin on mahdutettu valtava määrä hienoja ominaisuuksia ja korkeatasoista kuvaustekniikkaa. Minikameran avulla on helppo kuvata kaikenlaista kuva- ja videomateriaalia yksittäisotoksista ammattitason ultrateräväpiirtoisiin 4K-elokuviin. Vain 117 gramman keveytensä ja pienen kokonsa ansiosta Pocket 2 kulkee vaivattomasti mukana missä tahansa. Kolmiakselinen gimbaali takaa tasaisen ja vakaan kuvan sekä liikkeessä että paikoillaan. Suositushinta on 379 euroa.

Xiaomi Mi Smart Sensor Set -älykotipaketti

Xiaomi Mi Smart Sensor Set -älykotipaketista on iloa ja hyötyä koko perheelle. Paketissa on älykotikeskittimen lisäksi kaksi liikkeentunnistinta, kaksi ikkuna- ja ovianturia sekä yksi langaton toimintakytkin. Näitä yhdistelemällä älykotiin saa paljon turvaa ja automaatiota monenlaisten älylaitteiden hallintaan. Langattomaan Wi-Fi-verkkoon liitettävä Mi Control Hub -älykotikeskitin toimii kokonaisuuden aivoina, hälytysjärjestelmänä ja yövalona. Siihen voidaan liittää enintään 32 langatonta älylaitetta, -valoa, -anturia ja -kytkintä. Suositushinta on 99 euroa.

KICA-lihashuoltovasara

Ergonomisesti muotoiltu ja poikkeuksellisen pienikokoinen KICA-lihashierontavasara hieroo lihaksien pehmytkudoksia nopeilla iskuilla. Tämä lievittää lihasarkuutta ja vähentää lihasten kireyttä. Vain älypuhelimen mittaluokkaa oleva kevyt hierontalaite on tehokas ja helppokäyttöinen arkihieroja, joka sopii moneen käyttöön. Urheilijat ja kuntoilijat voivat liikunnan jälkeen vähentää maitohappojen aiheuttamaa ärtyneisyyttä ja kipua. Toimisto- ja istumatyötä tekevät saavat uutta energiaa hieromalla jäykistyneitä niska- ja hartialihaksiaan. Vanhempi väki voi parantaa verenkiertoaan rentouttamalla kolottavia jäseniään. Suositushinta on 129 euroa.

Assassin’s Creed Valhalla -toimintapeli

Assassin’s Creed Valhalla -toimintapeli on yksi tämän vuoden odotetuimpia pelijulkaisuja. Se vie pelaajat viikinkiajalle ja kertoo Eivor-viikinkisoturin tarinan. 800-luvulle sijoittuva toimintaroolipeli esittelee upean, avoimen ja eläväisen pelimaailman, joka nivoo yhteen sekä viikinkien ryöstöretket että Englannin synkän ja verisen aikakauden. Pelaajan ohjastama Eivor voi pelaajan valinnan mukaan olla mies- tai naistaistelija. Assassin’s Creed Valhalla julkaistaan 10. marraskuuta 2020 sekä nykyisille ja uusille pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18. Suositushinta on alkaen 59 euroa.

Logitech G733 LIGHTSPEED -pelikuulokkeet

Värikkäät, valovoimaiset ja omien mieltymysten mukaan räätälöitävät Logitech G733 LIGHTSPEED -pelikuulokkeet sopivat perheen kaikille pelaajille. Neljällä eri värillä saatavat langattomat pelikuulokkeet takaavat äärimmäisen käyttömukavuuden materiaalivalintojensa ja keveytensä ansiosta. Kuulokkeet on suunniteltu alusta alkaen täydentämään pelaajakohtaista räätälöitävyyttä. Kuulokkeiden rungon, mikrofonin ja pääpannan värin sekä monipuolisesti muokattavan värivalaistuksen muutoksilla käyttäjä voi korostaa omaa yksilöllisyyttään ja mieltymyksiensä kirjoa. Langattomissa Logitech G733 -pelikuulokkeissa on jopa 20 metrin kantama ja peräti 29 tunnin akunkesto yhdellä latauksella. Suositushinta on 149 euroa.

Jimm’s RTX 30 -pelitietokoneet

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja Jimm’s PC-Store tekee huipputason pelitietokoneita monenlaisiin eri tarpeisiin. Vakavasti pelaamisensa ottava pelaaja haluaa tällä hetkellä itselleen pelilaitteen, jolla onnistuu vaivatta 4K- ja 8K-pelaaminen. Näytönohjainvalmistaja NVIDIA julkisti aiemmin tänä syksynä tehokkaat pelikäyttöön tarkoitetut GeForce RTX 3000 -sarjan näytönohjaimet. Ne ovat selvästi edellissukupolvea tehokkaampia ja niiden hinta-tehosuhde on vertaansa vailla. Jimm’s on suunnitellut useita pelitietokoneita, jotka pohjautuvat näihin uusiin näytönohjaimiin. RTX 30 -pohjaisten pelitietokoneiden ominaisuudet ja tehot vaihtelevat malleittain hintatasosta riippuen. Suositushinnat alkaen 1 799 euroa.


VIRAALI-VIDEOITA


SUOSITUIMMAT

Seiska: Niko Ranta-aho latasi vankilasta käsin Sofiasta jäätävät kommentit

Seiska on tavoittanut vankilassa istuvan Niko Ranta-ahon kommentoimaan Sofia Belórfin häneen liittyvää julkista sanailua. Kaunotar irvaili Sofian Salaisuudet -sarjan viimeisessä jaksossa ex-avopuolisonsa kustannuksella.

Seiska: Danny on esitellyt Helmi Loukasmäen sukulaisilleen: ”lähisukulaiseni ovat hämmästyneitä”

Danny eli Ilkka Lipsanen, 78, on viihtynyt viime ajat Helmi Loukasmäen, 20, kanssa. Seiskan mukaan auringonotosta ja veneretkistä...

Kaupan kassalta kuului erikoista huutelua – syy saa hymyn huulille

Maarika on kertonut Facebookin Ei menny niinku Strömsössä -ryhmässä muutaman vuoden takaisesta sympaattisesta mokastaan. Tuohon aikaan kauppojen itsepalvelukassat olivat uusinta uutta. Maarika...

Renny Harlinin Luokkakokous 3 -komedia saa kriitikoilta täystyrmäyksen: ”surkea elokuva”

Renny Harlinin pitkän ohjaajauran ensimmäinen suomenkielinen elokuva Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily saa ensi-iltansa huomenna. Elokuva jatkaa vuonna 2015 alkanutta Luokkakokous -komediaelokuvien sarjaa.

Brittipariskunta arvioitutti ovistopparina käyttämänsä esineen – arvo jopa yli miljoona euroa

Brittiläistä pariskuntaa kohtasi uskomaton yllätys Fake or Fortune -tv-ohjelmassa, kun heidän ovistopparina käyttämänsä esine arvioitiin jopa miljoonan punnan arvoiseksi (noin 1,2 miljoonaa...

IS: Kela on saanut satoja moitteita ja 17 huomautusta toiminnastaan oikeusasiamieheltä

Iltasanomat on selvittänyt, että Kela on saanut eduskunnan oikeusmieheltä lukuisia moitteita ja huomautuksia. Lehti on hankkinut tiedot vuoden 2018 alusta lähtien.

Seiska: Sofia Belórfilla jälleen julkinen huutoriita Stefan-rakkaansa kanssa

Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin suhteessa riittää käänteitä. Kohukaunotar ja tosi-tv-tähti Sofia Belórf on ollut on-off-suhteessa liikemies Stefan Thermanin...