Kulkukoira kävi niin usein autokaupassa, että sai sieltä työpaikan!


Sinnikkyys palkitaan!

Brasilialaisen Hyundai-autokaupan luo saapui lähes päivittäin kulkukukoira, joka vaikutti viihtyvän hyvin rakennuksen edessä. Liikkeen työntekijät antoivat koiralle yleensä vähän purtavaa, jonka jälkeen se lähti pois.

Lopulta eräänä sateisena päivänä liikkeen johtaja Emerson Mariano päästi koiran sisälle syömään ja juomaan. Sen jälkeen niin Mariano kuin autokaupan muutkin työntekijät olivat täysin myytyjä koiran oppivaisesta luonteesta ja sydämellisyydestä.

SUOMESSA TESTATUT MASKIT – ALKAEN 14,95 / 10 KPL PAKETTI

Koira palasi autokauppaan joka päivä, kunnes Mariano adoptoi sen ja antoi sille nimeksi Tucson Prime. Tämän jälkeen Tucson sai jopa työpaikan kaupan virallisena asiakkaiden vastaanottajana. Se sai myös oman kulkuluvan ja sille perustettiin Instagram-tili, jossa on jo yli 118 000 seuraajaa eri puolilta maailmaa.

Tucson ”vastailee” Instgramissa seuraajien kommentteihin työnsä ohessa.

– Tänään päiväni alkoi varhain, mutta ei myyntipuolella. Yritän lukea ja vastata tuhansiin, siis oikeasti, kilometrien mittaiseen viestijonoon seuraavien päivien aikana.

Autokaupan mukaan Tucsonin läsnäolo on tehnyt suuren vaikutuksen asiakkaisiin. Hauva tulee olemaan mukana myös uudessa maanlaajuisessa mainoskampanjassa.

Alla kuvia Tucson Primen työpäivistä Hyundai-liikkeessä.

https://www.instagram.com/p/CDutB3RHqB4/

Lähde: Bored Panda

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT