Lue tästä horoskooppisi viikolle 19 (9.5.–15.5.)

Oinas (21.3.–19.4.)

Juuri sinä olet aina tärkeä, mutta se tulee korostumaan varsinkin tällä viikolla. Ota siis oma tilasi ja paikkasi äläkä tyydy vähempään, vaan pyydä lisää ja enemmän, sillä nyt sinulla on otolliset edellytykset saada mitä haluat. Oletko ajatellut korottaa taksojasi, pyytää palkankorotusta tai vaikkapa lähestyä ihastustasi? Anna palaa! Vaikka jokin asia ei tuottaisikaan välittömästi tulosta, se ei tarkoita sitä, ettei se voisi toteutua joskus myöhemmin.

Härkä (20.4.–20.5.)

Kun kaikki muut säntäilevät sinne tänne kiireineen, sinä otat rohkean askeleen taaksepäin. Ota tämä viikko vastaan kaikessa rauhassa ja käytä se lepäämiseen sekä hermolomaan. Voit samalla myös miettiä uusiksi miten, miksi ja mihin sinun oikeasti kannattaa käyttää rahojasi.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Nyt sinun täytyy ottaa itseäsi niskasta kiinni ja mennä eteenpäin. On sitten kyse uusien ystävien hankkimisesta, uuden tuotteen esittelystä, omasta ulkoasustasi, ansioluettelostasi tai mistä tahansa, mikä antaa sinusta tietynlaisen kuvan muille, tee se, sillä tällä viikolla se kannattaa. Älä jää odottelemaan huonompia aikoja!

Rapu (21.6.–22.7.)

Tämä viikko on sinulle kasvun aikaa. Olet pitkään odottanut jotain otollista tilaisuutta, ja nyt se hetki koittaa. Joudut kuitenkin tekemään paljon taustatyötä asiasi eteen, joten älä lannistu vähästä, vaan puske eteenpäin. Lopussa kiitos seisoo.

Leijona (23.7.–22.8.)

Älä pidä uteliaisuuttasi vakan alla. Nyt on aika laajentaa tietämystä ja ottaa ensimmäisiä askeleita uusia asioita kohti. Ehkä suunnittelet jotain matkaakin? Tällä viikolla sinulla on oppimisen ja uuden tutkimisen janoa yltä kyllin. Voisit myös ottaa yhteyttää vanhoihin tuttuihin, joiden tiedät olleen kiinnostuneita samoista asioista kuin sinä nyt.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Jokin tällä viikolla tekemäsi asia tuottaa hedelmää myöhemmin. Vanha sanonta pitää paikkansa: laita raha töihin eli sinun täytyy käyttää rahaa tienataksesi sitä lisää. Tämä pätee myös esimerkiksi uraan ja harrastuksiin sekä muihin asioihin, joissa kehittymiseen täytyy panostaa. Tutki, mistä saisit tarvitsemaasi koulutusta tai kursseja. Jotkut asiat ovat sijoituksen arvoisia, kuten vaikkapa ammattimaiselta näyttävä pyöreä lamppu etäkokouksia varten!

Vaaka (23.9.–23.10.)

Ole tällä viikolla mieluummin yhdessä kuin yksin. Vaikka olet tottunut viime vuosina yksinoloon, olet kaivannut kanssakäymistä muiden ihmisten kanssa, joten tee se nyt ja nauti seurasta. Muilta ihmisiltä voi aina oppia myös jotain uutta.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Tällä viikolla menojalkasi alkaa vipattaa toden teolla. Innostut jälleen liikunnasta ja haluat hioa työrutiinejasi. Ota ylimääräistä aikaa itsekehitystä varten ja suunnittele samalla myös arkirutiinejasi uusiksi, mikä vain saa sinut tuntemaan olosi mukavammaksi, sillä virranpuutteesta sinun ei tarvitse tällä viikolla kärsiä. Ihmissuhteissasi voi olla pientä kitkaa, mutta älä anna sen haitata ja keskity enemmän omiin tekemisiisi.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Romantiikka, luovuus ja nautinto ovat tämän viikon kulmakiviäsi. Jos olet palaamassa deittailumaailmaan, onnenpotkuja voi olla tuloillaan. Sosiaalinenkin elämäsi alkaa kukoistaa. Älä kuitenkaan toimi liian hätäisesti ja hutiloiden, sillä jotkut nyt solmimasi ihmissuhteet tai luomasi asiat voivat muodostua hyvinkin pitkäkestoisiksi. Etene siis rauhassa ja turhia hätiköimättä.

Kauris (22.12.–19.1.)

Joskus on vain pakko huilata. Vaikka olet iloinen, että ympärilläsi olevilla ihmisillä menee hienosti, haluat nyt olla enemmän omissa oloissasi ja latailla akkuja kaikessa rauhassa. Työssä, opiskelussa tai ihmissuhteissa voi olla luvassa turhautumista, joten tämänkin vuoksi lepo on tärkeää sinulle juuri nyt. Etsi itsellesi jokin mukava soppi, missä voit lepäillä.

Vesimies (20.1.–19.2.)

Kaikki tuntuu nyt sujuvan kuin leikkiä vaan. Vaikka sinulla on tekemistä joka suunnassa, kaikki palaset vain asettuvat paikoilleen kuin itsestään. Tällä viikolla kenties joku vanha ihastus tai ystävä ilmestyy takaisin elämääsi. Sinulla siis menee hyvin, paremmin kuin pitkiin aikoihin, joten nauti siitä!

Kalat (20.2.–20.3.)

Kaikki hyvä tulee aikanaan. Itseluottamuksesi on hiljalleen nousussa, samoin taloudellinen tilanteesi. Tämä positiivinen suuntautuminen jatkuu ainakin lokakuun loppuun asti! Tulet myös lähiaikoina hankkimaan itsellesi uusia asioita ja tavaroita, joten nyt on korkea aika tehdä niille tilaa hankkiutumalla eroon vanhasta roinasta.

Kuva: Pixabay

SUOSITUIMMAT

Syöpään sairastunut Heli Palsanmäki tilanteestaan Seiskalle: lopullinen tuomio kesällä

Heli Palsanmäki sai alkuvuodesta järkyttäviä uutisia, kun hänen kohdustaan löytyi rutiinitutkimuksessa neljän sentin kasvain. Syöpä oli ehtinyt levitä. Huutokauppakeisarin...

Uusi kuvajulkaisu Paula Koivuniemestä ilman tuttua meikkiään – nyt hänet bongasi Jesse Kaikuranta

Legendaarinen laulaja Paula Koivuniemi, 74, on totuttu näkemään julkisuudessa vahvassa silmämeikissä, jota voisi jopa sanoa hänen eräänlaiseksi tavaramerkikseen. Viime...

Laulajatähti Britney Spears julkaisi suru-uutisen – ”toivomme yksityisyyttä”

Britney Spears julkaisi lauantaina uutisen, joka on saanut valtavasti huomiota sosiaalisessa mediassa. Kymmenet tuhannet ihmiset ovat kommentoineet suru-uutista alle vuorokauden aikana.

Lue tästä horoskooppisi viikolle 20 (16.5.–22.5.)

Oinas (21.3.–19.4.) Alkuviikosta tapahtuu jotain suurta, joten harkitse tarkoin vaihtoehtojasi, sillä asia voi kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Loppuviikkoon...

Jonna Tervomaa, 49, katosi vuosia sitten julkisuudesta – tältä hän näyttää nyt

Jo lapsitähtenä "Minttu sekä Ville" -kappaleella Suomen kansan hurmannut Jonna Tervomaa, 49, on tehnyt menestyksekkään uran muusikkona. 1990-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa...

Stefan Therman kommentoi poliisioperaatioon johtanutta tilannetta – ”Loukkaavaa, vaarallista ja kaikin puolin oksettavaa”

Kohuliikemies Stefan Therman aiheutti perjantaina Helsingin arvoalueella poliisioperaation. Virkavalta oli mitä ilmeisimmin hälytetty paikalle, koska hän oli heitellyt ilmeisesti (ex-)avovaimonsa Sofia Bélorfin...

Seiska sai käsiinsä Stefan Thermanin raivoamisvideon :”Marokkolainen h***a!”

Kerroimme aiemmin, että Sofia Bélorfin ja Stefan Thermanin asumuserosta kehkeytyi melkoinen näytelmä. Stefu raivostui Sofian vietyä suurimman osan tavaroistaan pois yhteisestä kodista....

Seiska: Sometähti Auri Kananen siivoaa sotkuisia koteja ilmaiseksi – silti hurjat tienestit

Antaumuksellinen ylöjärveläinen siivousekspertti Auri Kananen, 28, on tunnettu tavastaan siivota sotkuisia koteja ilmaiseksi, mutta Seiskan selvityksen perusteella hän ei ansaitse elantoaan pelkällä...

Martina Aitolehti ja tanskalainen julkkisrakas: ensimmäinen yhteiskuva julki!

Pari viikkoa sitten uutisoitiin, että Hannu Pikkaraisesta eronnut Martina Aitolehti on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan. Kyseessä on tanskalainen seurapiirijulkkis Jesper Backer.

Jasmine Tukiainen, 32, on kuollut

Televisiosta tuttu kauneusalan yrittäjä Jasmine Tukiainen menehtyi sairaalassa keskiviikkona 11. elokuuta 32-vuotiaana. Suru-uutisesta kertoi ensimmäisenä Seiska, jonka mukaan Johanna Tukiaisen, 43,...