Lue tästä horoskooppisi viikolle 26 (27.6.–3.7.)


Oinas (21.3.–19.4.)

Kotisi on linnasi. Sinua houkuttelee alkuviikolla ottaa vapaapäivä puuhaillaksesi asioita kotona. Jos voit, niin tee se! Silitä lakanat, hanki värikkäitä kukkia ja sytytä juuri ne kalliit kynttilät, joita olet säästellyt erityisiin hetkiin. Tällä viikolla voisit myös vaikkapa kehystää valokuvia ja järjestellä vaatekaappisi lopultakin kesäkuntoon.

Härkä (20.4.–20.5.)

Aikasi on arvokasta, joten käytä sitä tällä viikolla itseesi. Laita puhelin pois päältä ja mene pitkälle kävelylle. Tee myös itsellesi jotain maukasta juotavaa ja nautiskele se kaikessa rauhassa. Nyt on myös hyvä hetki siivota sähköpostisi Saapuneet-kansio, jutella ystävien kanssa ja vaikkapa aloittaa päiväkirjan kirjoittaminen.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Saat tällä viikolla hieman helpotusta rahatilanteeseesi. On sitten kyse ylennyksestä, lahjasta tai huikeasta alennuksesta, se tulee juuri oikealla hetkellä. Viikonloppuna sinulla on myös oiva tilaisuus järjestää juhlat, ehkäpä tällä kertaa heille, joita et nähnyt juhannuksena.

Rapu (21.6.–22.7.)

Nautit täysin rinnoin tällä viikolla saamastasi huomiosta. Vaikka ei vielä olisi syntymäpäiväsi, mene vaikka päiväksi kylpylään tai tee jotain muuta kivaa ihan muuten vain! Tällä viikolla sinun kannattaa myös avata suusi joidenkin asioiden eteenpäin viemiseksi, työssä tai kotona.

Leijona (23.7.–22.8.)

Lepo on tarpeen ja hyödyllistä, usko pois. Ota tämä viikko rennosti levon merkeissä. Aloita vaikka uuden kirjan lukeminen, puuhastele puutarhassa tai jutustele jonkun arvostamasi henkilön kanssa. Kaikki kyllä etenee ja tapahtuu omana aikanaan, joten älä huolehdi, vaikka tämä viikko onkin normaalia rauhallisempi.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Sinulla on nyt oiva tilaisuus juhlia ystävien tai työkavereiden kanssa. Jonkin uuden ideasi vastaanotto tulee olemaan positiivista ja saat siihen apua, kunhan vain pyydät. Tällä viikolla voisit myös käydä jossain, vaikka museossa, mennä porukalla reissuun tai opetella kuvien lisäämistä someen, jos se ei sinulla vielä ole hallussa. Jaa rakastamiasi asioita muidenkin kanssa!

Vaaka (23.9.–23.10.)

Sinulle on tapahtumassa hyviä asioita ja maineesikin saa aivan uudenlaista buustia. Tämä on kenties suurin kehitysaskel urallasi sitten vuoden 2019. Nauti siis tästä uudesta saavutuksesta. Tällä viikolla kannattaa mennä deitille, sillä olet sen ansainnut.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Sinulla on tällä tilaisuus löytää itsellesi mentori, tehdä oikea päätös opinnoistasi tai suunnitella seuraavaa suurta seikkailua. Voisit myös kokeilla joogaa tai vaikkapa tarot-kortteja! Asiat kyllä lutviutuvat, kunhan olet sisäistänyt mitä haluat, mitä arvostat ja mihin suuntaan haluat mennä.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Kannattaa olla avoimin mielin tällä viikolla, sillä nyt sinulla on täydellinen tilaisuus setviä suhdekiemurasi kuntoon. Olet sitten pohtimassa suhteen tilaa, etsimässä kadoksissa ollutta romantiikkaa tai avautumassa vanhoista torjutuksi tulemisen tunteistasi, asioista puhuminen on tärkeä askel oikeaan suuntaan. Tällä viikolla sinulla on myös tilaisuus lyödä hynttyyt yhteen potentiaalisen bisneskumppanin kanssa tai vaikka hakea lainaa. Pidä mielessä, että suuria tuloksia saa harvoin ilman riskiä.

Kauris (22.12.–19.1.)

Tällä viikolla yhteistyö on tärkeää. Siitä onkin jo aikaa, kun olet viimeksi tuntenut itsesi näin rakastetuksi. Muistatko, miten stressaantunut olit ihmissuhteistasi vuonna 2019? Olet päässyt pitkälle niistä ajoista, joten ole ylpeä saavutuksistasi. Nyt on mahtava hetki tehdä pikku lomareissu parhaan kaverin kanssa, käydä loisteliaalla työlounaalla tai neuvotella uudelleen freelancer-sopimuksesi. Ansaitset tulla kohdelluksi tasa-arvoisesti.

Vesimies (20.1.–19.2.)

Kunnon valmistelut nousevat arvoon arvaamattomaan. Älä lähde soitellen sotaan, vaan suunnittele tekemisesi huolellisesti. Näin säästyt myös ikäviltä yllätyksiltä, tai jos jotain yllättävää tapahtuisikin, ainakin olet varautunut siihen! Tällä viikolla voisit myös aloittaa uudelleen liikuntaharrastuksesi, esimerkiksi lenkkeilyn. Voisit myös puhdistaa jääkaapin tai järjestellä kotitoimistosi. Ongelmia on helpompi ratkoa, kun perusasiat ovat kunnossa.

Kalat (20.2.–20.3.)

Tämä viikko on maaginen! Olosuhteet ovat erityisen suotuisat romanssille, seksille ja luovuudelle. Voit myös mennä ajelulle ikkunat auki ja kajauttaa ilmoille lempilaulusi! Tai voit ottaa rennosti ystävien kanssa, jos et kotipihassa, niin vaikkapa puistossa tai rannalla. Keskity siihen, mistä saat iloisen mielen ja sano tämä lause ääneen itsellesi: ”I’m sexy and I know it!”

Kuva: Pixabay

SUOSITUIMMAT