Lue tästä horoskooppisi viikolle 30 (26.7–1.8.)


Oinas (21.3.–20.4.)

Kysy ammattilaisten neuvoa, jos se auttaa yhdistämään perheesi. Nautit vuorovaikutuksesta eri taustoista tulevien kanssa. Eteesi tulee mahdollisuus hemmotella itseäsi. Pysyttele kaukana tuhlailevista henkilöistä.

Härkä (21.4.–21.5.)

Voi olla, että kumppanisi kyllästyy sinuun totaalisesti tällä viikolla ja joko tekee valintoja puolestasi, tai vetäytyy kauemmas. Työskentele ahkerasti ja pääset tehtäviesi tasalle. Taipumuksesi häilyvyyteen saa kaikki hulluuden partaalle. Vältä yhteisiä bisneksiä ja pysy kaukana ryhmistä, jotka haluavat sinun osallistuvan toimintaan rahallisesti.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Kommunikointitaitosi auttaa voittamaan puolellesi heidät, joiden kanssa olet tällä viikolla tekemisissä. Saatat aiheuttaa kohun, mikäli puhut suusi puhtaaksi julkisesti. Jos he haluavat apuasi, hienoa, mutta älä anna heidän viedä kunniaa sinun tekemästä työstä. Käytä luovuuttasi.

Rapu (22.6.–22.7.)

Huolehdi, että et pysy nykyisessä suhteessasi vain käytännöllisyydestä. Tällä viikolla painosi saattaa nousta. Sinulle voi olla tiedossa uusia tuttavuuksia työpaikan tilaisuuden kautta. Kykysi löytää jatkuvasti hyviä ratkaisuja töissä esiintyviin ongelmiin voi auttaa sinua saamaan ylennyksen.

Leijona (23.7.–22.8.)

Yritä olla läsnä läheisellesi, joka tarvitsee neuvoa. Illanvietto voi johtaa uuteen romanssiin. Keskity tärkeimpään sen sijaan, että yrittäisit osallistua liian moneen projektiin yhtä aikaa. Vanhempi sukulainen saattaa vaatia aikaasi.

Neitsyt (23.8.–23.9.)

Osallistu tapaamiseen tai kutsu koolle ystäviäsi. Vietä laatuaikaa läheistesi kanssa. Edessä voi olla isoja muutoksia kotiisi liittyen. Joku josta välität, ei ehkä ole kovin tyytyväinen tekemisiisi. Ota myös muiden mielipiteet huomioon, kun teet tärkeitä päätöksiä.

Vaaka (24.9.–23.10.)

Voi olla, että tunteet ottavat vallan, kun selvität erästä kumppaniisi liittyvää asiaa. Saatat huomata, että ystävät tai sukulaiset eivät välttämättä ymmärrä tarpeitasi. Sijoittaminen kiinteistöön tulee olemaan hyvin tuottavaa pidemmällä tähtäimellä.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Pelaa korttisi oikein, ja saatat yllättyä positiivisesti. Odotettavissa on, että kodissasi tulee pyörimään enemmän ihmisiä. Ota yhteyttä kumppanisi vanhempiin tällä viikolla. Sijoitukset voivat näyttää muulta, mitä ne todellisuudessa ovat.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Ota vastaan tarjottu tilaisuus. Huonotuulisuutesi saattaa aiheuttaa riitoja perheenjäsenten kanssa. Kuuntele ensin ja toimi vasta sen jälkeen. Päätösten tekeminen saattaa osoittautua tavanomaista vaikeammaksi. Älä liioittele, tai saatat aiheuttaa hämmentävän tilanteen.

Kauris (22.12.–20.1.)

Älä unohda, että budjettisi on tällä hetkellä rajallinen. Saatat kärsiä pienistä terveyshuolista – pidä hyvää huolta itsestäsi. Tarkasta, että kaikki on kunnossa kodissasi: ongelmat laitteiden, veden tai sähkön kanssa ovat mahdollisia. Ole tekemisissä toisten kanssa, mikäli haluat laajentaa näkökulmaasi.

Vesimies (21.1.–19.2.)

Vaikea taloustilanne saattaa aiheuttaa lisästressiä jo valmiiksi epävarmassa tilanteessa. Isot muutokset voivat osoittautua virhepäätöksiksi. Keskity itsesi kehittämiseen ja huomaat positiiviset vaikutukset myöhemmin. Asioiden selvittämiseksi sinun tulee avata suusi.

Kalat (20.2.–20.3.)

Käytä viehätysvoimaasi saadaksesi tahtosi läpi. Voi olla, että sinulle tehdään tällä viikolla tyhjiä lupauksia. Myös petos on mahdollinen. Kommunikaatio-ongelmat työpaikalla näyttävät ilmeisiltä. Romanttinen kohtaaminen muuttuu todennäköiseksi, mikäli teet jotain epätavallista.

Kuva: Unsplash

SUOSITUIMMAT