Lue tästä horoskooppisi viikolle 31 (1.8.–7.8.)


Oinas (21.3.–19.4.)

Varaudu tällä viikolla suureen muutokseen taloudellisessa tilanteessasi. Voit saada palkankorotuksen tai -alennuksen, tai voit päättää yhtäkkiä kutistaa jo ennestään pientä vaatevalikoimaasi. Positiivinen muutos on hyvä asia, mutta voit käyttää myös negatiivisen muutoksen hyväksesi oikealla asenteella. On jo aikakin päästä turhasta roinasta ja muuttaa elintapoja. Jäljelle joka tapauksessa jäävät sinulle eniten iloa tuottavat esineet tai asiat. Tarvitsetko oikeasti aivan kaikkea, mitä sinulla on? Opettele päästämään irti sellaisesta, mitä et tarvitse.

Härkä (20.4.–20.5.)

Tämä viikko alkaa hieman epävakaissa merkeissä, kun teet useita havaintoja itsestäsi liittyen identiteettiisi, minäkuvaasi ja itsestäsi huolehtimiseen. Tulet lopultakin johtopäätökseen, ettet enää välitä siitä mitä muut ajattelevat sinusta. Tämä vapauttaa mielentilasi uusiin ulottuvuuksiin ja saat siitä uutta pontta jatkoon. Elämä on antoisampaa, kun et elä sitä muille, vaan itsellesi.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Tällä viikolla jokin tuntuu olevan vähän pielessä, mutta et oikein saa siitä kiinni. Käytä tätä tuntemusta harjoituksena siitä, että voit aivan rauhassa antaa sellaisten asioiden olla, joihin et pysty itse vaikuttamaan. Loppuviikolla asiasi alkavatkin jo sujua paremmin ja olet selvästi itsevarmempi kommunikoinnin, itsesi ilmaisun sekä urasi suhteen.

Rapu (21.6.–22.7.)

Tämän viikon teemasi on vanhan sanonnan mukaisesti ”ole varovainen mitä toivot, sillä toiveesi voi toteutua”. Toiveesi käyvät sinulle toteen tällä viikolla – jopa jotkut kaukaisimmat unelmasikin voivat nähdä päivänvalon. Vaikka sinulla on hyvin tukea lähimmäisistä, älä innostu liikaa ja aja itseäsi loppuun näiden uusien asioiden innoittamana. Vedä henkeä, käy saunassa ja laita itsellesi vaikka kasvonaamio. Itsestäsi huolehtiminen on aivan yhtä tärkeää, kuin surffailu menestyksen aallonharjalla.

Leijona (23.7.–22.8.)

Olet tällä viikolla vedenjakajatilanteessa. Tämä on tulosta monivuotisesta kehityksestä. On sitten kyse ylennyksestä, luopumisesta jostain tai mistä tahansa muusta mullistavasta muutoksesta, sinulle on tärkeää tehdä asiassa selkeä päätös, ja lopettaa jahkailu, vaikka se saisi olosi epämukavaksi. Kiität siitä kuitenkin myöhemmin itseäsi. Sulje puhelin, äläkä tsekkaa somea eikä maileja, vaan keskity pohtimaan päätöstäsi huolellisesti.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Voit kokea tällä viikolla jonkinlaisen hengellisen herätyksen tai oivalluksen. Olet juuri nyt oppimassa, kasvamassa henkisesti ja laajentamassa ajatusmaailmaasi. Loppuviikosta mielesi kirkastuu ja ymmärrät asiat uudella tavalla. Kirjoita talteen tämän viikon merkittävät havaintosi.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Nyt on aika murskata joitakin kirouksia! Olet valmis luopumaan painolastista ja taakoista, jotka ovat estäneet sinua nauttimasta elämästäsi. Tämä muutos voi myös tuoda yllättäviä mahdollisuuksia lainojen, freenlance-keikkojen tai muunlaisen avun muodossa, jotka tukevat pidempiaikaisia tavoitteitasi. Päästä irti sellaisesta, josta on sinulle enemmän haittaa kuin hyötyä.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Läheisimpiin ihmissuhteisiisi on tulossa suuria muutoksia. Teet myös jonkinlaisen läpimurron koko vuoden ajan työstämässäsi asiassa. Ehkä näillä kahdella asialla on jotain tekemistä toistensa kanssa? Koet yllättävän yhteenoton alkuviikosta, josta kyllä selviydyt, kunhan annat itsellesi ja hermoillesi mahdollisuuden rentoutua. Katso vaikka hyvä elokuva tai suunnittele seuraavaa lomaasi.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Tällä viikolla arkirutiineihisi tulee muutos. Elämässäsi on tapahtunut tänä vuonna ja oikeastaan myös viime vuosienkin aikana paljon muutoksia, mutta alkuviikosta tapahtuu läpimurto. Toivottavasti tämä muutos antaa sinulle enemmän aikaa vaikkapa etsiä romanssia tai viettää enemmän aikaa lasten tai itsellesi tärkeän harrastuksen parissa. Et enää voi hyväksyä sitä, että elämäsi on pelkkää työtä ilman huveja. Tee tällä viikolla vain sellaisia asioita, joista sinulle tulee hyvä mieli.

Kauris (22.12.–19.1.)

Onneksi olkoon, saat vauvan! On sitten kyse konkreettisesta tai kuvainnollisesta asiasta, olet nyt valmis tekemään jotain täysin oman linjasi mukaan. Kyse voi olla esimerkiksi taiteellisesta riippumattomuudesta, arkivastuiden jakamisesta tai jostain muusta vastaavasta asiasta. On ihanaa saada mitä haluat, mutta se voi myös olla stressaavaa. Rauhoittele innostuneita hermojasi kumppanisi tai parhaan kaverin kanssa.

Vesimies (20.1.–19.2.)

Kotona on odotettavissa yllättäviä ja äkillisiä muutoksia, jotka vaikuttavat henkilökohtaiseen elintilaasi. Suuret muutokset voivat olla sotkuisia, joten pidä itsesi organisoituneena ja hoida arkiasiat rutiinilla. Arkirutiinit rauhoittavat hermoja jopa myrskyn silmässä. Olet ansainnut omaa tilaa ja aikaa, joten ota ne ja pidä niistä kiinni.

Kalat (20.2.–20.3.)

Tällä viikolla on odotettavissa suuria muutoksia naapurustossasi, kommunikoinnissa tai jopa työmatkassasi! Tämä ei tule sinulle yllätyksenä, sillä olet jo muutenkin huomannut tänä vuonna, että ainoa pysyvä asia on jatkuva muutos. Saat nyt hyvän tilaisuuden tehdä tervetulleita muutoksia arkielämääsi. Loppuviikolla alkaa usean viikon kestävä ajanjakso, jonka aikana sinulla on mahdollisuus olla tekemisissä sinulle tärkeiden ihmisten kanssa, on sitten kyse romanssista tai muusta ihmissuhteesta. Ole avoin!

Kuva: Pixabay

SUOSITUIMMAT