Lue tästä horoskooppisi viikolle 40 (4.10–10.10.)


Oinas (21.3.–20.4.)

Älä anna toimettomuuden pilata viikkoasi. Käytä luovaa energiaasi. Työskentele rauhan ja tasapainon saavuttamiseksi henkilökohtaisessa elämässäsi. Myös terveyteen on hyvä kiinnittää huomiota.

Härkä (21.4.–21.5.)

Tunnet itsesi energiseksi. Arvostat kaikkea kaunista ympärilläsi ja haluat luoda jotain kaunista itsekin. On kuitenkin tärkeää, että keskityt ensin keskeneräiseen projektiisi. Viikon loppupuolella innostuksesi osoittaa hiipumisen merkkejä.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Elämä on tuntunut hieman monotoniselta ja tylsältä jo pidemmän aikaa. Järjestä itsellesi pieni seikkailu. Käy matkalla tai aloita uusi harrastus. Keskity tavoitteidesi saavuttamiseen.

Rapu (22.6.–22.7.)

Kuulet pian hyviä uutisia. Olet työskennellyt tärkeän asian puolesta jo pidemmän aikaa, ja tällä viikolla vaivannäkösi kantaa vihdoin hedelmää. Työkavereiden tapaaminen vapaa-ajalla kannattaa. Saatat tehdä tärkeän talouteesi liittyvän päätöksen.

Leijona (23.7.–22.8.)

Pieniä ärtymyksen aiheita nousee pintaan pitkin viikkoa. Yritä olla keskittymättä vähäpätöisiin ongelmiin – aiheutat itsellesi vain harmia. Voit parantaa mielialaasi kertomalla mietteistäsi läheiselle henkilölle.

Neitsyt (23.8.–23.9.)

Saatat tavata henkilön, joka ei voi hyväksyä puutteitasi. Pysy kaukana tällaisista ihmisistä. Ota sen sijaan yhteyttä vanhaan ystävääsi ja yritä luoda yhteys uudelleen. Mieti, millaiset asiat tuovat sinulle hyvää oloa.

Vaaka (24.9.–23.10.)

Voi olla, että tunnet suurta velvollisuudentuntoa. Elämässäsi saattaa olla vastoinkäymisiä, mutta taitosi ja sisäinen vahvuutesi auttaa niiden ylitse. Pidä yllä hyviä perhesuhteita. Kannusta ja kuuntele.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Yhteistyö kannattaa – saat huomattavasti enemmän aikaan, kun otat apua vastaan. Saat valmiiksi kaikki tiimityönä tehdyt projektit. Onnistuminen vaikuttaa mielialaasi positiivisesti. Viikon lopulla on syytä juhlaan.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Tunnet itsesi tavallista puheliaammaksi. Saatat vahingossa möläyttää myös pienen valheen, mikä voi aiheuttaa epämiellyttävän tilanteen myöhemmin. Vietä aikaa yksin tai ystävän seurassa. Kiinnitä huomiota terveellisyyteen.

Kauris (22.12.–20.1.)

Mielessäsi pyörii monenlaista. Aikataulut saattavat tuntua haastavilta ja uuvuttavilta. Saatat sanoa jotain, mitä kadut myöhemmin. Yritä järjestää itsellesi rauhallinen viikonloppu.

Vesimies (21.1.–19.2.)

Itseluottamuksesi saattaa olla kolhuilla. Tällä viikolla projektit saattavat tuntua ylivoimaisilta. Huomaat, että ympärilläsi on negatiivisia ihmisiä. Onneksi kaikki on väliaikaista ja olet pian taas oma vahva itsesi.

Kalat (20.2.–20.3.)

Viikko saattaa olla hieman hämmentävä. Ajattelet jatkuvasti erästä ongelmaa, mutta liika pohtiminen ei kannata. Ratkaisu tulee kyllä eteesi ajallaan. Saat ristiriitaisia neuvoja. Luota omaan arvostelukykyysi.

Kuva: Pexels

SUOSITUIMMAT