Lue tästä horoskooppisi viikolle 45 (8.11.–14.11.)


Oinas (21.3.–19.4.)

Asiat eivät ole menneet täydellisesti töissä, ja tsemppipaineet tuntuvat olleen vain sinun harteillasi. Ehkä nyt olisi kuitenkin aiheellista keksiä, mistä ongelmat johtuvat ja nostaa kissa pöydälle. Kerro rehellisesti mielipiteesi, niin huomaat, että muutkin ovat tiedostaneet samoja ongelmia.

Härkä (20.4.–20.5.)

Vuotesi on ollut työn osalta menestyksekäs. Et ole silti tyytyväinen ja toivot, että voisit olla yhtä ihailtavan huoleton, kuin kadehtimasi henkilö. Mutta entäpä jos muuttaisit kateuden voimavaraksi ja yhdistäisitte voimanne? Lyöttäytyminen yhteen voi olla hermoja raastavaa, mutta se osoittautuu loppujen lopuksi hedelmälliseksi.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Vaikka yleensä pidät perehtymisestä yksityiskohtiin, tällä viikolla jaksaminen on koetuksella. Älä annan sen kuitenkaan haitata, vaan tartu haastetta sarvista sitäkin tiukemmin ja hoida hommat. Tällä viikolla puurrat vaikka läpi kivisen kannon, kunhan vain päätät tehdä niin.

Rapu (21.6.–22.7.)

Nyt kannattaa antautua mielihyvälle. Älä keskity tekemään muita onnellisiksi, vaan ajattele itseäsi. Sänkypuuhissa on aika kertoa, mitä haluat, jotta pääset nauttimaan seuraamuksista, sillä kumppanisi ei ole ajatustenlukija.

Leijona (23.7.–22.8.)

Tällä viikolla parisuhteessasi on luvassa voimakasta välienselvittelyä. Nyt on aika katsoa ongelmaa suoraan silmiin, ja jos suhde tarvitsee taukoa tai terapiaa, nyt on sen aika. Sama pätee myös esimerkiksi yritykseesi. On aika selvittää ongelmat ja organisoida asiat uudelleen. Et pääse eteenpäin, ellet käy ensin asioita perusteellisesti läpi.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Et voi sietää huonoa kommunikointia. Tällä viikolla saat tarpeeksesi epämääräisistä ja kiertelevistä viesteistä, joten kysy asiasta suoraan. Voi jopa olla niin, että jos et löydä ongelmaa muista, ehkä ongelma olet sinä itse. Et kuitenkaan voi tietää sitä, ellet kysy suoraan.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Itsesi aliarvioiminen ei kannata. Arvosta voimakkuuksiasi, jolloin saat arvostusta myös muilta. Ihmiset tarvitsevat asiantuntemustasi. Sinun siis täytyy vain olla luovempi tuodaksesi entistäkin paremmin esille, miten hyvä oikeasti olet.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Sinusta ei välttämättä tullut aivan sellaista kuin perheesi odotti. Tällä viikolla on odotettavissa konflikti, ellet ole rehellinen perheellesi. Kerro peittelemätön totuus. Itsekunnioitus on erittäin tärkeää ja tulee myös vahvistamaan sidettäsi heihin, jotka ovat valmiita hyväksymään sinut sellaisena kuin olet.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Tällä viikolla on aika ottaa riski ja tutustua uusiin ihmisiin. Vaikka olisi pelottavaa mennä juhliin, joissa tunnet vain yhden ihmisen, voit tavata siellä jonkun, joka muuttaa koko loppuelämäsi. Jos sanot ”ei”, mikään ei muutu, mutta jos sanot ”kyllä”, mikä vain on mahdollista.

Kauris (22.12.–19.1.)

Vaikka kuinka haluaisit saada viimeisen sanan, et voi aina hallita kaikkia tilanteita. Huomaat, että joku läheisesi ei ole valmis kuulemaan totuutta. Et voi vaatia häntä valitsemaan sinun ja kumppaninsa väliltä, vaikka kyseinen kumppani olisi miten ”ääliö”. Vaikka se tekisi itsellesi kipeää, anna asian olla. Ehkä hän ajan myötä näkee asian myös sinunkin näkökulmasta.

Vesimies (20.1.–19.2.)

Nyt on aika hakea muutosta kotona tai työpaikalla. Älä enää pidä suutasi supussa kaikesta, sillä nyt on aika vaatia mitä sinulle ja muillekin kuuluu. Jos kukaan ei koskaan tuo esille mitään epäkohtia, mikään ei myöskään muutu.

Kalat (20.2.–20.3.)

Olet jo viettänyt tarpeeksi aikaa yksiksesi. Älä mene vain tuttuihin juhliin tai tilaisuuksiin, vaan etsi jotain uutta. Miksi tehdä niin kuin aina aiemmin? Kokeile uusia polkuja, sillä tällä viikolla se kannattaa!

Kuva: Pixabay

SUOSITUIMMAT