Lue tästä horoskooppisi viikolle 48 (29.11.–5.12.)


Oinas (21.3.–19.4.)

Sinulla on ollut parina viime vuotena huonoa onnea elämäsi etenemisen suhteen, eikä tilanne helpota tälläkään viikolla, joten sinnittele vielä. Usko kuitenkin itseesi, sillä olet oman elämäsi herra ja kyllä se aurinko paistaa vielä risukasaankin.

Härkä (20.4.–20.5.)

Hoida raha-asiasi kuntoon tällä viikolla, sillä taloudellisen epävakauden aikasi on päättymässä. Nyt on aika syventyä tarkemmin menoihin ja laittaa ne suurennuslasin alle, jotta voit tehdä tarvittavat muutokset. Et voi korjata sellaista, mitä et näe.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Tällä viikolla suhde voi päättyä, tai vaihtoehtoisesti siinä voi tapahtua suuri oivallus. On aika kertoa hänelle tunteistasi. Muista, että myös sinä ansaitset rakkautta ja arvostusta.

Rapu (21.6.–22.7.)

Sinulla on tällä viikolla paljon tekemistä, joten muista myös vetää välillä henkeä ja huolehdi nesteytyksestä. Tällä viikolla sinua voi uhata loppuun palaminen, tai yllättävä meno lääkärille tai eläinlääkärille. Vaikka haluat yleensä tehdä itse kaikki joulushoppailut ja valmistelut, kokeile tällä kertaa delegointia!

Leijona (23.7.–22.8.)

Anna itsesi kukoistaa, myös rakkaudessa! On täysin ok haluta ja olla haluttava. Ota siis tällä viikolla kaikki irti romantiikasta ja tärkeistä ihmissuhteista. Ole heidän kanssa, joita haluat ja joiden kanssa viihdyt.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Jännitteet perheen ja sukulaisten osalta ovat hellittäneet. Et ole vieläkään täysin tyytyväinen olemaan aloillasi, mutta parempaa on tulossa. Sitä odotellessa voit nauttia olostasi, sillä yksin oleminen ei ole sama asia kuin yksinäisyys.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Olet tehnyt muutoksia elinympäristössäsi viimeisen vuoden tai puolentoista aikana. Olet oppinut, että ei ole mahdollista tehdä kaikkea ja tavata kaikkia samana päivänä. Tällä viikolla alat ymmärtää, mitä tarvitset voidaksesi hyvin omassa ympäristössäsi. Aina on aikaa sellaiselle, jolla on oikeasti merkitystä.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Katsele taaksepäin puoli vuotta kerrallaan aina 2020 kesään asti. Miten niihin aikoihin tekemäsi päätökset raha-asioissa ovat vaikuttaneet nykytilanteeseesi? Ei ole itsekästä tehdä jotain sellaista, josta hyödyt vain sinä itse. Se mitä sinulla on, ei määrittele sitä, kuka sinä olet. Anna itsellesi tällä viikolla juuri sitä, mitä itse haluat.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Joskus sinusta on voinut tuntua, että olet elämäsi sivustakatsoja, mutta se on lopultakin muuttumassa. Tiedosta, että olet saanut ja saat edelleen tukea ympärilläsi olevilta ihmisiltä. Sinun ei tarvitse yrittää olla jotain muuta kuin oikeasti olet. Sinä riität!

Kauris (22.12.–19.1.)

Olet vaikuttanut asioihin taustalta, astumatta itse parrasvaloon, mutta et voi pysyä varjoissa ikuisesti. Hemmottele itseäsi ja nauti olostasi vaikkapa ottamalla pitkä lämmin kylpy kaikilla lisukkeilla. Tällä viikolla alat nähdä selvyyttä monissakin asioissa. Käännä yksinolo vahvuudeksi.

Vesimies (20.1.–19.2.)

Sosiaalisen elämäsi stressipitoinen aika on päättymässä. Onko sinulla ikävä kaikkia heitä, joiden kanssa et ole ollut yhteydessä pitkään aikaan, tai joiden kanssa olette eri mieltä esimerkiksi rokotuksista? Vai oletko onnellisempi nyt kun olet päässyt heistä eroon? Sosiaaliset velvoitteesi ovat voineet vähentyä, mutta ne ovat nyt aidompia. Ei se määrä, vaan laatu.

Kalat (20.2.–20.3.)

Tällä viikolla saat selvyyttä uraasi liittyviin kysymyksiin. Haluaisit tehdä kaikkea ja tienata mahdollisimman paljon rahaa, mutta aivan kaikki ei ole mahdollista, joten sinun täytyy priorisoida tavoitteitasi. Voit jopa päätyä valintaan, joka ei ole niin näyttävä ulkoisesti, mutta on kuitenkin omalla tavallaan yhtä tärkeä. Laita siis asiat tärkeysjärjestykseen ja hoida ne yksi kerrallaan.

Kuva: Pixabay

SUOSITUIMMAT