Macy Gray keikalle Helsinkiin ja Tampereelle


Soul ja R&B -laulaja Macy Gray saapuu Suomeen 2022 toukokuussa kahdelle keikalle, joiden liput tulevat myyntiin perjantaina 18. kesäkuuta klo 9 Lippupisteessä.

Yhdysvaltalainen, moninkertaista platinaa myynyt ja GRAMMY-palkittu Macy Gray nousi kansainväliseen suosioon vuonna 1999 levyttämällään On How Life Is -albumilla. Raspisesta lauluäänestä helposti tunnistettavan laulajan suurimpia hittejä ovat mm. ”I Try”, ”Sweet Baby”, ”Do Something”, ”Sexual Revolution” ja ”When I See You”.

Kymmenen studioalbumia julkaissut Macy Gray on tehnyt yhteistyötä lukuisten artistien ja yhtyeiden kanssa, mukaan lukien Erukah Badu, Santana, Outkast, The Black Eyed Peas ja Fatboy Slim

Macy Grayn single “Thinking of You” on tuore julkaisu Grayn uudelta kokoonpanolta, Macy Gray and The California Jet Club. Kollektiivissa ovat mukana myös basisti Alex Hyhn, rumpali Tamir Barzilay ja kosketinsoittaja Milly Wes.

Macy Gray on luonut uraa myös näyttelijänä ja hänet on nähty mm. palkitussa Training Day -elokuvassa (2001) ja Spider-Manissa (2002) lukuisten muiden TV- ja elokuvaroolien lisäksi. 

Suomessa muutamaan otteeseen vieraillut Macy Gray on esiintynyt mm. Pori Jazz -tapahtumassa ja Imatran Big Band Festivaleilla. Artisti nähtiin edellisen kerran Suomessa The Circuksessa vuonna 2017.

macy-gray-the-reset-tour

Konsertti

Macy Gray (USA)

Ti 17.5.2022 Kulttuuritalo, Helsinki
Ovet klo 18.00

Ke 18.5.2022 Tampere-talo, Tampere
Ovet klo 18.30

Liput: Lippupiste

SUOSITUIMMAT