Mikko Koivulta miljoonia vaativa Helena Koivu avautui Seiskalle: ”En ole alusta alkaenkaan nähnyt tarvetta tälle taistelulle”


Yli kaksi vuotta sitten NHL-joukkue Minnesota Wildin entinen pitkäaikainen kapteeni Mikko Koivu, 38, haki yksin avioeroa Suomessa virolaisesta vaimostaan Helena Koivusta (o.s. Kipper), 34. Pian sen jälkeen Helena haki avioeroa Yhdysvalloissa. Eron syyksi Helena ilmoitti Mikon uskottomuuden.

Erosta on nyt kiistelty yli kaksi vuotta, eikä asia ole vieläkään selvinnyt. Kiistakapulana on, kumman maan oikeudessa ero käsitellään ja missä täten Mikon miljoonaomaisuuden mahdollisen jakamisen selvitys tapahtuu. Parilla on avioehtosopimus, mutta Helena sanoo tulleensa painostetuksi siihen, jolloin se ei olisi hänen mukaansa pätevä.

Mikko Koivu ansaitsi NHL-uransa aikana noin 70 miljoonaa dollaria (61,5 miljoonaa euroa).

world-cup-of-hockey-2016-mikko-koivu-kuva-pasi-mennander-suomen-jaakiekkoliitto-crop
Mikko Koivu oli Leijonien kapteeni myös World Cup of Hockey -turnauksessa vuonna 2016. Kuva: Pasi Mennander / Suomen jääkiekkoliitto

Yhdysvaltalaisten oikeusasiakirjojen mukaan Helena on vaatinut Mikolta muun muassa kuukausittaista 20 000 dollarin (noin 17 600 euroa) tukea ”kotitaloudellisiin kuluihin”.

Helena antoi nyt Seiskalle haastattelun, jossa hän kertoo tilanteestaan.

– Toivoisin, ettei meidän tarvitsisi enää riidellä ja että saisimme tämän päätökseen. En ole alusta alkaenkaan nähnyt tarvetta tälle taistelulle, Helena sanoo Seiskalle.

Helena myöntää, että oikeustaistelu on erittäin kallista ja stressaavaa. Hän sanoo toivovansa vain rauhaa, mutta ei kadu mitään.

– Minulla ei ole minkäänlaista vihaa Mikkoa vastaan. Hän on lasteni isä.

Helena sanookin toivovansa, että hän saisi parannettua välejään Mikon kanssa, jotta he voisivat jatkossa keskittyä kasvattamaan kolmea lastaan.

Tällä hetkellä ex-pari asuu Yhdysvalloissa Minnesotan lähettyvillä eri osoitteissa.

Lähde: Seiska

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT