Nainen tuhosi vahingossa 21 miljoonan euron lottokupongin!


Oi, voi, voi, voi vain kuvitella päähänoton määrän. Unilad-sivusto uutisoi yhdysvaltalaisnaisen onnettomasta kohtalosta. Hän olisi voittanut lotossa 26 miljoonaa dollaria eli noin 21 miljoonaa euroa, mutta kuponki oli päätynyt vahingossa pesukoneeseen.

Nainen oli ostanut puolisen vuotta sitten kestoloton Kalifornian osavaltiossa järjestettävään SuperLotto Plus -arvontaan. Hiljattain hän havaitsi, että hänen onnennumeronsa olivat osuneet kohdalle yhdessä arvonnoista.

Suomessa peli olisi ollut saman tien pelattu, mutta rapakon takana on jonkinlainen mahdollisuus yrittää todistella voittoaan ilman kuponkia. Esimerkiksi lapun huolellisella valokuvaamisella voi olla mahdollisuus saada rahansa tositteen jostain syystä tuhouduttua.

Nainen pystyi todistamaan ostoksensa, sillä hän näkyi kupongin myyneen liikkeen valvontakameratallenteissa. Lottokoneeseen puolestaan tallentuu masiinasta tulostetut tiedot. Mutta ei auttanut ei. Arvontoja valvovat viranomaiset eivät hyväksyneet videokuvaa todisteeksi.

No, joku voitosta hyötyy kuitenkin. Kalifornian osavaltion loton lunastamattomat voitot eivät mene seuraaviin jättipotteihin, vaan rahat lahjoitetaan koulujen käyttöön. Lisäksi voittokupongin myynyt yritys saa 107 000 euron bonuksen.

SUOSITUIMMAT