Nämä yli 30 peliä julkaistaan Nintendo Switchille tänä vuonna – Splatoon 3 tulossa vuonna 2022
Uusimmassa Nintendo Direct -lähetyksessä esiteltiin yli 30 peliä, jotka julkaistaan tänä vuonna Nintendo Switchille. Samalla paljastettiin, että huippusuositun Splatoon-pelisarjan kolmas osa Splatoon 3 julkaistaan vuonna 2022.

Koko lähetyksen voi katsoa uusintana yläpuolelta. Alle on listattu Nintendo Switchille tulevien julkaisujen kohokohdat.

 • Splatoon 3 – Tässä Splatoon-sarjan uudessa pelissä jätät Inkopoliksen taaksesi ja suuntaat uudelle alueelle nimeltään Splatlands. Sieltä löydät uuden kaupungin, Splatsvillen, taistelunälkäisille Inklingeille ja Octolingeille. Splatsville tunnetaan myös nimellä ”City of Chaos”. Splatoon 3 esittelee useita uusia ominaisuuksia, kuten jousipyssyn, uusia asetuksia ja uusia liikkumiskykyjä 4-v-4 Turf War -otteluihin. Saapuu Nintendo Switchille vuonna 2022.
 • The Legend of Zelda: Skyward Sword HD – Alun perin vuonna 2011 Wiille julkaistu peli kuvaa sarjan aikajanan varhaisimman tarinan, mukaan lukien Master Swordin luomisen. The Legend of Zelda: Skyward Sword saapuu Nintendo Switchille sulavammalla ja tarkemmalla ohjattavuudella. Pelin grafiikkaa ja ruudunpäivitysnopeutta on myös parannettu. Tässä pelin parannetussa versiossa, joka pyörii tasaisesti 60 framea sekunnissa, voit valita pelaatko liikeohjauksella kahdella Joy-Con -ohjaimella samalla tavalla kuin alkuperäisessä versiossa. Vaihtoehtoisesti myös pelata Nintendo Switch Pro Controller -ohjaimella, kannettavassa tilassa tai Nintendo Switch Lite -konsolilla. Lisäksi Skyward Sword -teemalla varustetut Joy-Con -ohjaimet julkaistaan myös samana päivänä kuin itse peli. Oikeanpuoleisen Joy-Con -ohjaimen teemana on Master Sword ja vasemmanpuoleisen Joy-Con -ohjaimen teemana on Hylian Shield. The Legend of Zelda: Skyward Sword HD ja nämä tyylikkäät Joy-Con -ohjaimet julkaistaan Nintendo Switchille 16. heinäkuuta.
 • Mario Golf: Super Rush Mario Golf -sarjan uusin osa saapuu Nintendo Switchille tänä vuonna. Mario Golf: Super Rush -pelissä voit nauttia golfista tunnettujen Sienivaltakunnan hahmojen kanssa. Tarjolla on myös monia luonnonkauniita kenttiä. Mario Golf: Super Rush sisältää useita moninpelitiloja sekä heille, jotka haluavat pelata kotona muiden kanssa tai verkossa. Mukana on mm. Speed ​​Golf, jossa kaikki pelaajat aloittavat samanaikaisesti ja etenevät viheriölle mahdollisimman nopeasti. Pelissä on myös Story Mode, jossa Mii-hahmosi on vuorovaikutuksessa Sienivaltakunnan hahmojen kanssa kilpailemassa golfhaasteissa ja ansaitsemassa kokemuspisteitä. Voit myös käyttää liikeohjausta pitämällä Joy-Con -ohjainta kuten golfmailaa. Väylä aukeaa pelaajille 25. kesäkuuta.
 • Pyra/Mythra Join Super Smash Bros. UltimateXenoblade Chronicles 2 -pelistä tutut Pyra / Mythra tulevat pelattaviksi DLC-taistelijoiksi Super Smash Bros. Ultimate -peliin osana Fighters Pass Vol. 2 DLC-pakettia, joka sisältää myös seuraavat DLC-taistelijat: Min Min ARMS-pelistä, Steve & Alex Minecraft-pelistä ja Sephiroth FINAL FANTASY VII -sarjasta. Kyseinen DLC-paketti sisältää lisäksi vielä kaksi paljastamatonta taistelijaa. Lisätietoja Pyran / Mythran hyökkäyksistä sekä niiden tarkka julkaisupäivä paljastetaan myöhemmin.
 • Project TRIANGLE STRATEGY (työnimi) – Tässä SQUARE-ENIXin taktisessa RPG-pelissä taisteluja käydään eri korkeuksilla maastossa. Hahmon hyökkäysmahdollisuudet määräytyvät hänen sijaintinsa ja valitun aseen perusteella, joten on tärkeää tutkia taistelukenttää kunnolla ennen toimintaa. Lisäksi tekemäsi päätökset vaikuttavat siihen, miten tarina etenee ja mitkä hahmot liittyvät joukkoosi. Project TRIANGLE STRATEGY (työnimi) julkaistaan yksinoikeudella Nintendo Switchille vuonna 2022. Pelin ilmainen demoversio on ladattavissa Nintendo eShopista myöhemmin tänään.
 • Monster Hunter Rise – Pelin uudessa Rampage-tarinassa metsästäjät tekevät yhteistyötä kukistaakseen julmat hirviöt, jotka hyökkäävät Kamura Villageen. Kuten aiemmin ilmoitettiin, Monster Hunter Rise -aiheinen konsolipaketti julkaistaan samana päivänä kuin itse peli, eli 26. maaliskuuta. Samana päivänä julkaistaan myös Nintendo Switch Pro Controller Monster Hunter Rise Edition, joka on koristeltu silmiinpistävällä taiteella, joka on saanut inspiraationsa Magnamalosta, pelin nimikkohirviöstä.
 • Miitopia – Aloita jännittävä, helppo ja hauska seikkailu ystävien, perheen tai kenen kanssa tahansa, voittaaksesi Dark Lordin, joka on ilkeä tyyppi, joka varastaa muiden kasvot. Miitopiassa, joka on todella muokattavissa oleva seikkailu Nintendo Switchille, voit luoda ja muokata kenestä tahansa Mii-hahmon ja heittää heidät sitten elämänsä seikkailuun. Peruukkien ja meikkien avulla voit saada Mii-hahmosi näyttämään entistäkin hämmästyttävimmiltä. Sinulla voi myös olla vaikkapa hevonen liittolaisena! Mitä Mii-hahmoja sinulla on liittolaisina… ja kenestä tulee ilkeä Dark Lord? Miitopia julkaistaan Nintendo Switchille 21. toukokuuta.
 • Hades – Kriitikoiden ylistämä ja useita palkintoja voittanut peli saa nyt fyysisen julkaisun Nintendo Switchillä. Tämän fyysisen version mukana tulee joitakin hauskoja lisäominaisuuksia, mukaan lukien Hades Original Soundtrack PC-latauskoodi ja värillinen 32-sivuinen hahmokokoelma, jossa on kuvia pelin jumalista, haamuista ja hirviöistä. Eikä tietenkään unohdeta itse peliä, joka tarjoaa kymmeniä tunteja jännittävää toimintaa yhdistettynä mielenkiintoiseen tarinaan. Hades-pelin fyysinen versio julkaistaan 19. maaliskuuta.
 • BRAVELY DEFAULT II – Pelasta kristallit ja Excillant neljän uuden sankarin avulla! Ennen pelin julkaisua voit katsoa uuden trailerin. Voit myös testata pelin uutta demoa Nintendo eShopin kautta. Saapuu Nintendo Switchille 26. helmikuuta.
 • Animal Crossing: New Horizons + Super Mario Bros. 35th Anniversary Super Mario Brosin 35-vuotisjuhlan inspiroimat esineet saapuvat Animal Crossing: New Horizons -peliin. Tunnetut esineet kuten Super Mushroom ja kysymysmerkkilaatikko on mahdollista tilata pelissä huonekaluina, joten voit sijoittaa ne mihin haluat. Voit jopa sijoittaa useita Warp Pipe -putkia saarellesi ja matkustaa helposti niiden välillä. Uudet Super Mario Bros. -esineet ovat saatavilla 1. maaliskuuta alkaen.
 • Hyrule Warriors: Age of Calamity – Uutta ladattavaa sisältöä on tulossa Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Passin muodossa. Uusia hahmoja, kenttiä ja paljon muuta. DLC:n ensimmäinen aalto saapuu kesäkuussa ja toinen julkaistaan marraskuussa. Pelaajat, jotka ostavat tämän Expansion Passin Nintendo eShopista, saavat nämä molemmat DLC:t, kun ne julkaistaan. He saavat myös ylimääräisen aseen ja asun Linkille bonuksena 28. toukokuuta alkaen.
 • DC Super Hero Girls: Teen Power – Perustuu Cartoon Networkin suosittuun sarjaan. Pelaa yhdellä monista klassisista DC-supersankareista, kuten Batgirl, Supergirl ja Wonder Woman, teini-ikäisinä, joiden on läpäistävä lukio samalla, kun he pelastavat kaupungin. Jokaisella supersankarilla on omat erikoiskykynsä, kuten lentäminen tai erilaiset taisteluissa käytettävät esineet. Teini-ikäisenä alter egona tutkit Metropolista, näytät eri puolilla kaupunkia ottamasi selfiet pelin Superstapost-tililläsi tai rakennat uudelleen raunioituneita kaupunginosia. DC Super Hero Girls: Teen Power saapuu Nintendo Switchille 4. kesäkuuta.
 • Famicom Detective Club: The Missing Heir / Famicom Detective Club: The Girl Who Stands Behind – Kaksi Japanista tulevaa Nintendo-peliä, jotka saapuvat Eurooppaan ensimmäistä kertaa englanninkielisillä tekstityksillä ja täysin uudistettuina Nintendo Switchille. Draamaa ja odottamattomia käänteitä on luvassa jokaisen kulman takana molemmissa näissä jännittävissä peleissä. Paljasta tappava totuus Famicom Detective Club: The Missing Heir ja Famicom Detective Club: The Girl Who Stands Behind -peleissä, jotka saapuvat Nintendo eShopiin 14. toukokuuta.
 • Star Wars: Hunters – Saapuu Nintendo Switchille vuonna 2021.
 • Knockout City – Saapuu Nintendo Switchille 21. toukokuuta.
 • Fall Guys: Ultimate Knockout – Tämä suosittu ja todella hauska party-peli saapuu Nintendo Switchille tänä kesänä.
 • Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Complete Edition – Saapuu Nintendo Switchille 19. maaliskuuta.
 • Apex Legends – Saapuu Nintendo Switchille 9. maaliskuuta.
 • Legend of Mana – Saapuu Nintendo Switchille 24. kesäkuuta.
 • Outer Wilds – Saapuu Nintendo Switchille tänä kesänä.
 • SAMURAI WARRIORS 5 – Saapuu Nintendo Switchille tänä kesänä.
 • World’s End Club – Saapuu Nintendo Switchille 28. toukokuuta.
 • Ghosts ’n Goblins Resurrection – Saapuu Nintendo Switchille 25. helmikuuta.
 • No More Heroes 3 – Travis on palannut! Saapuu Nintendo Switchille 27. elokuuta.

VIRAALI-VIDEOITA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT

Martina Aitolehti julkaisi ensimmäisen uuden rakkaansa henkilöllisyyden paljastavan kuvan

Viime viikon Seiska paljasti Martina Aitolehden löytäneen rinnalleen uuden miehen julkaisemalla paparazzikuvat rakastavaisista. Hyvinvointivalmentajan läheinen lenkkeilykaveri osoittautui ex-jääkiekkoilija Hannu "Hank" Pikkaraiseksi.

Janna Hurmerinta avautuu pettämisestä – ”Hävetti mennä jopa lähikauppaan”

Muusikko Janna Hurmerinta, 39, kertoo YouTubessa julkaistun Päiväkirjamerkintöjä-sarjansa toisessa jaksossa julkisuudesta ja miten se riepotteli häntä pettämiskohun keskellä. Videon voi katsoa yläpuolelta.

Anna: Radiojuontaja Minna Kuukka erosi ja ajatteli, ettei hänestä tule koskaan äitiä – pian hän odotti kaksosia

Radion Novalla Aki Linnanahteen kanssa suomalaisia aamuisin viihdyttävä Minna Kuukka, 50, kertoo Anna-lehden haastattelussa vanhemmuudesta ja miten hänestä tuli äiti, vaikka hän...

”Koulubussista” kuvattu video on hämmentävää katsottavaa – miten tällainen on edes mahdollista?

LiveLeak-sivustolle on jaettu hämmentävä video. Siinä näytetään, kuinka mongolialainen "koulubussi" puretaan päätepysäkillä. Jeeppiin on ahdettu aivan käsittämätön määrä opinahjoon ja päiväkotiin saapuvia...

Ruokalähetti meni Helsingissä väärään osoitteeseen – seurauksena mittava poliisioperaatio!

Helsingissä työskentelevä ruokalähetti joutui tänään todella pelottavaan tilanteeseen. Hän oli mennyt vahingossa väärään osoitteeseen Mellunkylässä. Ruokalähetin mukaan oven avannut mies osoitti häntä...

Onko tässä kenties kaikkien aikojen naurettavin valitus kerrostaloasukkaalta?

Eräs pienen lapsen äiti on avautunut Facebookin Naistenhuone-ryhmässä. Hän selostaa jälkikasvunsa käyvän isovanhemmillaan yökylässä kerran, kaksi kuukaudessa. Nyt mukavat vierailut ovat kuitenkin...

Avi teki tarkastuksen Ähtärin eläinpuistoon

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto teki viime keskiviikkona tarkastuksen Ähtärin eläinpuistoon. Avi tiedotti tänään asiassa tehdystä päätöksestä. Tarkastuksen kohteena oli...

Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje