Nyt on erikoinen bisnesidea! Nainen valmistaa äidinmaidosta muistoesineitä


Raskaus ja vauvan imettäminen ovat ainutkertaisia ajanjaksoja elämässä. Yhdysvaltalainen nainen on halunnut antaa äideille mahdollisuuden luoda konkreettinen muisto näistä elämänvaiheista.

Homma toimii niin, että äidit lähettävät Ohion osavaltiossa asuvalle Meganille pussillisen rintamaitoaan. Yrittäjä kuivattaa maidon ja muuttaa sen jauheeksi. Sen jälkeen hän sekoittaa jauheen sulan muovin sekaan. Massasta voi tehdä koruja, avaimenperiä ja muistolaattoja.

Ja jos pidit tätä jotenkin omalaatuisena, niin tässäpä tulee vielä lisätietoa. Jotkut äidit lähettävät maidon lisäksi myös palasen istukkaa ja napanuoraa taltioimista varten. Megan tietää, että jotkut pitävät hänen valmistamiaan tuotteita ällöttävinä.

Yleisin kysymys kuulemma liittyy rintamaidon härskiintymiseen. Meganin mukaan perusteellisen käsittelyn ansiosta moista ongelmaa ei ole. Vaikka jotkut bisnesideaa päivittelevätkin, asiakkaita on riittänyt. Jo 700 naista ympäri maailmaa on halunnut tilata muistoesineen. Vanhin maitosatsi on ollut 28 vuotta vanha.

Katso video valmistusprosessista alta.

SUOSITUIMMAT