Pääsiäislomalle vuoristoon? Tässä ovat parhaat after ski -kohteet


Hiihto- ja laskettelukohdetta valitessa kannattaa suunnata sukset kohti Pohjoismaita, sillä sieltä löytyy kaikki mitä tarvitaan: maailmankuulut maastohiihtoladut, ainutlaatuiset mahdollisuudet revontulien bongailuun sekä valtava valikoima majoituspaikkoja kasattuna yhteen osoitteeseen.

On sanomattakin selvää, että olemme kaivanneet hiihtämistä sekä after ski -baarien lyömätöntä tunnelmaa, joten Hotels.com listasi parhaat paikat, joissa voit myös nauttia jääkylmän oluen (tai Jägerpommin) ja tanssia ikivihreiden klassikoiden tahdissa 1 800 metrin korkeudessa.

Hotell Fjällgården Åre, Åre (Loved by Guests -arvosana: 9.0)

Ruotsin paras hiihtokeskus Åre houkuttelee turisteja ympäri maailmaa mahtavilla ravintoloillaan sekä yöelämällään. Hotel Fjällgården on paras paikka kaikille after ski -rakastajille, sillä se tarjoaa ski-in/ski-out -mahdollisuuden sekä kaupungin parhaan after skin upeiden maisemien kera.

Fýri Resort Hemsedal, Hemsedal (Loved by Guests -arvosana: 8.4)

Norjan helmi Hemsedal ei lakkaa hämmästyttämästä, kuuluisassa hiihtokeskuksessa on kaikki mitä voit toivoa! Ja jos vain mahdollista, se muuttui entistä paremmaksi, kun Fýri Hotel avattiin vuonna 2020. Hotellissa yhdistyvät luksusasuminen ja after ski, joka sijaitsee Hemsedalin maagisten maisemien keskellä.

Levi Hotel Spa, Levi (Loved by Guests -arvosana: 8.4)

Suosittu Levi on uskomaton, lumivarma lomakeskus, joka tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja. Levi Hotel & Spa tarjoaa kaiken, mitä hiihtäjä tarvitsee ja se sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Levin suosituimmasta after ski -paikasta, Vinkkarista.

PETE – Alpine Boutique Hotel, Sankt Anton (Loved by Guests -arvosana: 10.0)

St Antonin after ski tunnetaan yhtenä Euroopan parhaista. Rentoudu rinnepäivän jälkeen PETE butiikkihotellissa, joka on vain muutaman minuutin taksimatkan päässä legendaarisesta Moosewirtin after ski:sta jossa voit nauttia rock ’n’ roll -musiikista.

Hotel Riksgränsen, Riksgränsen (Loved by Guests -arvosana: 7.0)

Hotel Riksgränsen on suosittu erityisesti sellaisten hiihtofanien keskuudessa, jotka haluavat ottaa kaiken irti lomastaan. Vain muutaman askeleen päässä hiihtohissistä ja rautatieasemasta sijaitsevan hotellin löydät aivan huippujen alapäästä. Hotelli tarjoaa myös kaupungin parhaan after skin ja maisemat, sekä sisällä että ulkona.

Lähde ja kuvat: Hotels.com

Ylin kuva: Pixabay

SUOSITUIMMAT