Päivi Räsänen avoimena seksistä: Paranee ajan myötä!


Päivi Räsänen on vieraana Jonna Joutsenen Rakkauden nallekarkit -podcastin uusimmassa jaksossa. Kristillisistä arvoistaan tunnettu kansanedustaja kertoo hyvin avoimesti suhtautumisestaan seksiin. Räsäsen mielestä intiimi kanssakäyminen kuuluu miehen ja naisen väliseen avioliittoon raamatun oppien mukaisesti.

– Seksi on todella vahva side, minkä takia koen, että avioliiton ulkopuoliset sukupuolisuhteet, olivatpa ne syrjähyppyjä tai esiaviollisia suhteita, tietyllä tavalla aina haavoittavat ihmistä, jos niitä on avioliiton ulkopuolella, Räsänen toteaa.

Kansanedustaja tutustui puolisoonsa Niiloon opiskeluaikana. Kaksikko seurusteli parisen vuotta ennen avioitumista.

– Ajattelen, että seksisuhde ja seksuaalisuus vaan paranevat ajan myötä. Se on varmasti harjoittelua alusta lähtien. Siitä on myös hyvä puhua, sillä se hääyö ei välttämättä toteudu sellaisena kuin etukäteen kuvittelee, kansanedustaja muotoilee.

Räsäsen omakohtainen kokemus tukee häneen vakaumustaan.

– Koen hyväksi sen, että pääsimme tutustumaan henkisellä tasolla ennen varsinaista sitoutumista ja seksisuhdetta. Loimme syvän luottamuksen… Väitän, ja oma kokemukseni on se, että kasvava seksuaalinen jännite on todella hieno pohja koko myöhemmälle suhteelle.

Räsäsellä oli teiniajan suhde ennen seurusteluaan tulevan aviomiehensä kanssa. Niilo-puolisolle hän oli puolestaan ensimmäinen tyttöystävä.

Rakkauden nallekarkit -podcastin jakson bongasi ensimmäisenä Iltasanomat.

SUOSITUIMMAT