Personal trainer vaatii deitiltään 150 000 euron korvausta, koska sai yskänrokon!


Personal trainerina työskentelevä Martin Conway, 45, sanoo olevansa ”traumatisoitu” ja työnsä sekä elämänsä kärsineen sen jälkeen, kun hän sai yskänrokon eli huuliherpeksen.

Conway väittää saaneensa hiiliherpeksen suudeltuaan deittikumppaniaan, jonka hän tunsi nimellä Jovanna Lovelace.

Conway vaatii naiselta 136 328 punnan (noin 150 000 euroa) korvausta kompensaationa ”huolimattomuudesta”. Miehen mukaan deittikumppani ei olisi saanut suudella häntä tietäessään yskänrokkonsa ollessa tulehdustilassa, vaan tämän olisi pitänyt suojella Conwayta saamasta ”elinikäistä virusta”.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa Twitterissä.

Conwayn mukaan naisella olisi ollut ”moraalinen ja eettinen velvollisuus” varoittaa häntä riskeistä, joihin hän altistuisi. Conway sanoo tulleensa suudelluksi ennen tietoa yskänrokosta.

Kolmikymppinen nainen taistelee nyt Lontoossa oikeudessa syytettä vastaan, joka on hänen ja hänen lakimiehensä mukaan täysin naurettava.

Syytteessä Conway ilmoittaa olleensa erittäin stressaantunut huomattuaan haavaumien ilmestymisen suuhunsa. Kun haavaumia tuli lisää, hän sai paniikkikohtauksen ja hänet jouduttiin viemään ambulanssilla sairaalaan. Conway valittaa myös asian aiheuttamasta häpeästä ja fyysisestä kivusta.

Conway sanoo syytteessä myös kärsineensä aiemmin masennuksesta ja pelkää nyt tarvitsevansa säännöllistä psykologista tukea selvitäkseen tästä uudesta ”taakasta”, joka häneen on tartutettu. Hän on myös huolissaan ammatillisesta tulevaisuudestaan saamansa huuliherpeksen vuoksi.

136 328 punnan vaatimuksesta 100 000 puntaa on varattu joka toinen viikko toistuvaan terapiaan, kunnes mies täyttää 79.

Lovelace kiistää Conwayn version tapahtumista, joka ei hänen puolustuksensa mukaan anna minkäänlaisia perusteita miehen kohtuuttomille vaatimuksille.

Tapausta esikäsiteltiin oikeudessa lyhyesti helmikuussa ja käsittely jatkuu myöhemmin tänä vuonna.

Lähde: LADbible

Kuva: Pixabay

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT