Pian julkaistava SnowRunner-ajopeli saa roppakaupalla lisäsisältöä


Huhtikuun lopussa pelikoneille rynnistävä SnowRunner-ajopeli tarjoaa ainutlaatuisen pelikokemuksen. Siinä yhdistyvät luonnonkauniit maisemat, valtavat rekat ja haastavat ajoreitit. Vaikka peli sisältääkin tekemistä lukemattomiksi tunneiksi, on sille tarjolla myös julkaisun jälkeistä sisältöä. Lisäsisältö on saatavilla pelin kausikortin ja Premium-version ostaneille. Pelin esittelyvideon voi katsoa yläpuolelta.

Kausikortin sisältö julkaistaan neljässä eri vaiheessa, joista jokainen laajentaa peliä omalla teemallaan ja pelialueellaan. Lisäksi jokainen laajennusvaihe tuo mukanaan täysin uusia ajoneuvoja, joilla alueita pääsee koluamaan ja tutkimaan. Uusia alueita ovat Kanadan kylmä pohjoisosa, Wisconsinin hyytävät maisemat ja Venäjän avarat seudut.

Kausikorttisisällön lisäksi myös ilmaista sisältöä on tarjolla. Näitä ovat muun muassa erilaiset aktiviteetit, erikoiskuljetukset, ajohaasteet ja erilaiset ajoneuvopinnoitteet.

Julkaisun jälkeisiin suunnitelmiin lukeutuu valikoima uusia kulkuneuvoja, tehtäviä ja muuta sisältöä. Lisäksi pelin modaustyökalut laajentuvat ja monipuolistuvat ajan myötä.

SnowRunnerin ytimessä on isojen, painavien ja jäyhästi liikkuvien rekkojen sekä muun raskaan kaluston kuljettaminen. Yhä vaikeammaksi haasteeksi hallittavuus ja ohjattavuus muuttuvat, kun huonokuntoiset tiet peittyvät lumeen tai jäätyvät liukkaiksi luistinradoiksi. Peli vie mukanaan luonnonkauniisiin maisemiin kartoilla, jotka sijoittuvat Alaskan, Michiganin ja Taymyrin alueille. Luvassa on virtaavia vesiä, löysää mutaa, lumisia rinteitä ja jäätyneitä järviä. Apuna ajamiseen ovat reittisuunnittelun työvälineet, kuten vahtitornit ja kartta sekä ajoneuvojen monenlaiset työvälineet, erikoispyörät ja muut varusteet. Yksinpelin lisäksi pelissä on myös neljän pelaajan yhteistyöpelimuoto.

SnowRunner julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 28. huhtikuuta 2020. Pelin ikäraja on PEGI 3.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT