Pian sitä saa! KFC-ravintolat aloitti 200 työntekijän rekrytoinnin


Maailmankuulu kanaruokiin erikoistunut yhdysvaltalainen KFC-pikaruokaketju avaa syksyllä ensimmäiset ravintolat Helsinkiin, Turkuun sekä Espooseen, jonne avataan kaksi ravintolaa vuoden loppuun mennessä. Suomen KFC-lanseeraus toteutetaan jopa 200 työntekijän voimin.

Kauan odotettu KFC-ravintolaketju avaa vuoden viimeisellä neljänneksellä neljä ravintolaa Suomeen. Kaikkien aikojen ensimmäiset ravintolat avautuvat Helsingin Itäkeskukseen, kahteen kohteeseen Espoossa sekä Turkuun.

– Pääkaupunkiseudulla avaamme ensimmäiset ravintolat Itiksen, Sellon ja Iso Omenan kauppakeskuksiin. Kauppakeskukset ovat erinomaisia kohtauspaikkoja, ja brändinä haluamme olla heti siellä, missä ihmisetkin ovat, kertoo KFC Finlandin toimitusjohtaja Janne Einola.

– Tavoitteenamme on palvella koko Suomea, ja siksi oli täysin selvää, että avaamme jo ensimmäisessä aallossa KFC-ravintolan myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Turku on keskeinen markkinapaikka, ja onnistuimme löytämään sieltä täydelliset liiketilat maineikkaasta Hamburger Börs -rakennuksesta juuri uudistetun kauppatorin kupeesta, Einola jatkaa.

Rekrykampanja sai ravintola-alan osaajat liikkeelle: ”KFC:n voi lanseerata Suomessa vain kerran”

KFC on käynnistänyt merkittävän rekrytointikampanjan, jossa työntekijöitä haetaan muun muassa ravintola- ja apulaisravintolapäälliköiden sekä vuoropäälliköiden työtehtäviin. Einolan mukaan hakemuksia eri positioihin on jo tullut satoja.

– Kiinnostus avoimia työtehtäviämme kohtaan osoittaa meille luottamusta hyvänä ja reiluna työnantajana, ja olemme siitä vilpittömän iloisia. Kulttuurissamme korostuu yhdessä tekeminen ja kasvaminen, ja työnantajana haluamme olla aktiivisesti mukana jokaisen työntekijämme ammatillisessa kehityksessä alusta alkaen, kertoo Einola.

– KFC:n voi lanseerata Suomessa vain kerran, ja nyt tarjoamme mahdollisuuden olla osa merkittävää avausta huipputiimissämme. Meillä työskentely on ennen kaikkea hauskaa, ja toivotamme tervetulleeksi persoonia, jotka nauttivat uuden oppimisesta, innostuvat asiakaspalvelusta ja haluavat olla osa kasvavaa brändiä, johon jokainen työntekijämme tuo panoksensa oman persoonansa kautta, Einola hehkuttaa.

Jo käynnistyneiden rekrytointien lisäksi KFC tuo lisää avoimia tehtäviä hakuun syksyllä, jolloin palkataan ravintolatyöntekijöitä vastaamaan asiakaskokemuksesta ja päivittäisestä ravintolatoiminnasta.

– Kaiken kaikkiaan rekrytoimme neljään ensimmäiseen ravintolaan lähes 200 henkilöä. Koronapandemian aiheuttamat haasteet ovat olleet kouriintuntuvia erityisesti ravintola-alalla, ja toivomme omalla panoksellamme vaikuttavamme alan työllisyystilanteeseen positiivisesti koko Suomessa, Einola muistuttaa.

SUOSITUIMMAT