Postikortti tuli perille 100 vuotta myöhässä!


Nyt on nostalgista. Postinsa hakenut nainen ei edes ensin huomannut mitään erikoista. Kotitöiden lomassa hänellä alkoi kuitenkin raksuttaa. Kuka ihme nyt nykypäivänä on minulle postikortin lähettänyt?

Ja eipä ollutkaan. Kortti oli nimittäin leimattu lokakuussa vuonna 1920 hieman ennen Halloweenia. Osoite oli kyllä tismalleen oikea, Beldingissa, Yhdysvaltain osavaltiossa Michiganissa sijaitseva katu numeroineen päivineen. Vastaanottajana oli sata vuotta sitten elänyt mieshenkilö.

Lähettäjä kyselee serkkujensa vointia ja lähettää isovanhemmilleen terveisiä. Äidin polvet ovat kuulemma huonona, mutta muuten menee ihan ok.

Kortin saanut nainen jakoi tarinan Facebookissa. Hän toivoo löytävänsä vastaanottajan sukulaisia, jotta voisi toimittaa kortin heille.

Yhdysvaltain postilaitos on kommentoinut tapausta Fox17-kanavalle. Kyse ei ole kuulemma siitä, että postikortti olisi lojunut sata vuotta jossain varaston nurkassa. Sen sijaan heillä on kuulemma tapana laittaa uudelleen matkaan esimerkiksi divareihin tulleita lähetyksiä.

Kuvia kortin postileimasta alla.

SUOSITUIMMAT