Putous-tähti joutui elvyttämään isäänsä siskonsa häissä


Putouksen uudella tuotantokaudella nähtävä radiojuontaja Juuso ”Köpi” Kallio on vieraillut Roope Salmisen podcastissa. Viihteen monitaituri palaa Kolme käännekohtaa -podcastissa vuoden 2018 järkyttäviin tapahtumiin.

Köpin isä oli saanut sydänkohtauksen tyttärensä eli Köpin siskon häissä. Isä oli pudonnut lavalta pää edellä kesken puheen pitämisen.

– Aluksi ajattelin isän pyörtyneen kuumuuden tai jännityksen takia. Muistan ainoastaan hypänneeni tuolista kahden tuolin ylitse. Hyppäsin niin, että multa repesi taskuista juhlahousut. Lähdin juoksemaan välittömästi paikalle. Kaikkea on vaikea muistaa, muistan tilanteesta vain pätkiä, Köpi muistelee podcastissa.

Auttamaan menneet häävieraat olivat huomanneet, että Köpin isä ei hengitä.

– Siellä oli onneksi VPK:ssa toimiva ihmisiä ja yksi lääkäri myös paikalla. Elvytys aloitettiin saman tien. Syke saatiin välillä käytiin (…) Se oli ihmeellistä, että olin siinä ja pystyin toimimaan todella pitkään. Siinä annettiin sähköä kehoon ja katsoin kaiken sen jostain syystä. Kai ajattelin, että jos hän kuolee, ainakin olen ollut tässä, Köpi selostaa.

Dramaattisella tilanteella oli kuitenkin onnellinen loppu. Lopulta elvytys oli auttanut ja Köpin isä oli herännyt.

SUOSITUIMMAT