Sara Chafak kärsi vuosikaudet iho-ongelmista – katso huomattava ero kuvista


Kymmenen vuoden takainen Miss Suomi Sara Chafak kertoo kärsineensä aknesta vuosikaudet, eli koko aikuisikänsä jätettyään ehkäisypillerit pois. Erot ihon kunnossa ovat olleet huomattavia.

– Tajusin just jokin aika sitten et oon saanut mun sileän ihon takasin! hehkuttaa suomalaiskaunotar viikonloppuna julkaisemassaan tilapäivityksessä.

Kamppailu ihon kunnon hoitamiseksi ei ole ollut helppoa.

– Kokeilin kaikkia mahdollisia keinoja ja hoitoja ihan antibioottihoitoon asti eikä mikään näyttänyt auttavan! Tuntui, että kaikki se kemikaalisirkus vain pahensi ihon kuntoa! Chafak kertoo, avatessaan asiaa enemmän.

Ihon kuntoon vaikuttavat monet tekijät, kuten liikunta ja ruokavalio, mutta jokaisen iho on yksilöllinen ja reagoi eri tavoin esimerkiksi kosmetiikkatuotteisiin.

–  Ei kauheen kiva fiilis kun iho on aina ollut silkkisen sileä ja yhtäkkiä piti opetella elämään aknen kanssa puhumattakaan meikin käytöstä akneiholle 😣, Sara kuvailee.

Saran ystävän antama suositus päätti vuosien piinan, jonka jälkeisen lopputuloksen sekä ennen ja jälkeen -kuvat näet alla olevista kuvista. Jos kuvat eivät näy laitteellasi, katso ne tästä. Lisää kuvia näet klikkaamalla kuvan reunassa olevaa nuolta.

Kuvat: Instagram / Sara Chafak

SUOSITUIMMAT