Sara Sieppi erosi itkien: ”En voi enää sulkea silmiäni”


Vuoden 2011 Miss Suomi ja nykyisin somevaikuttajana työskentelevä Sara Sieppi, 30, on mukana Iholla-realitysarjan uudella tuotantokaudella. Viime kevään ja alkusyksyn välillä kuvatuissa jaksoissa koetaan jälleen suuria tunteita.

Tänään 11.1 nähtävässä ensimmäisessä jaksossa juhlitaan ensin vappua, mutta myöhemmin tunnelma muuttuu surullisemmaksi, kun Sieppi paljastaa olleensa reilut puolitoista vuotta on-off-suhteessa ”erään henkilön” kanssa. Hän on halunnut pitää suhteen salassa, ja tekee lopulta itkuisena kipeän päätöksen.

– Itken tosi harvoin. Silloin kun itken, niin päästän kaiken ulos, hän sanoo. 

– Se on ollut kuitenkin jo pidempään mun elämässäni. Hän tulee elämääni milloin itse haluaa ja lähtee pois, sitten kun hänestä tuntuu siltä. Olen ollut se tyyppi, joka on ottanut hänet elämään aina uudestaan ja uudestaan. Sitten käy näin. 

Sieppi oli jutellut suhteen tilasta puolitoista viikkoa aiemmin kyseisen henkilön kanssa.

– Mulla jäi kuitenkin siitä hyvä mieli ja ajattelin, että vitsit, katsotaan, mitä tässä tapahtuu. 

Hän ei kuitenkaan lopulta enää kestänyt suhteen epävarmana jatkunutta tilannetta ja päätti suhteen.

– Laitoin hänelle äsken viestin, jossa sanoin, että minun on pakko sulkea hänet pois elämästäni, ja se tekee kipeää. Nyt mun on pakko aloittaa puhtaalta pöydältä. Täytän kuukauden päästä 30 vuotta, enkä voi enää sulkea silmiäni mahdollisilta muilta jutuilta, mitä elämällä on tarjottavana. Tykkään siitä ihmisestä tosi paljon, mutta välillä pitää kuunnella itseään. Jos se sattuu enemmän mitä se antaa, niin sitten täytyy jatkaa eteenpäin, hän sanoo ohjelmassa.

Iholla-sarjan uusi kausi alkaa tänään 11.1. discovery+ -palvelussa. Siepin lisäksi sarjassa seurataan Martina Aitolehden, Tuure Boeliuksen ja Piritta Hagmanin elämää.

SUOSITUIMMAT