Seiska julkaisi kuvat, joista Stefan Thermanin ja Susanna Sievisen salasuhde paljastui


Seiska on julkaissut salakuvat, jotka paljastivat vuonna 2006 kohuliikemies Stefan Thermanin, 33, salasuhteen Susanna Sieviseen, 48 (o.s. keto, nykyisin Ingerttilä), joka oli juuri eronnut huippu-uimari Jani Sievisestä, 47. Sievisten avioero astui voimaan vasta 2007 lopputalvella.

Kiihkeästi rakastuneella parilla oli ikäeroa 15 vuotta. Susanna oli tuolloin 34-vuotias ja nuori rakas 19. Pariskunta viihtyi lehdistön mukaan yöelämässä useita kertoja viikossa ja he ”hiplailivat toisiaan” avoimesti esimerkiksi Helsinki Club -ravintolassa, mutta nuoren rakkaan henkilöllisyys ei ollut julkisessa tiedossa. Suhde kesti Seiskan mukaan noin puoli vuotta.

Seiskan julkaisemista kuvista erottuu selvästi, että mystiseksi sekä ”erittäin suojelevaksi” nuoreksi rakkaasti tituleerattu nuorimies oli Stefan Therman.

Therman on parhaillaan tulisessa on-off-suhteessa Sofia Belórfin, 31, kanssa. Sitä ennen hän oli pitkässä avoliitossa Martina Aitolehden, 39, kanssa. Thermanilla ja Aitolehdellä on yhteinen tytär.

Lähde: Seiska

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT