Seiska julkaisi paparazzikuvan meikittömästä Maisa Torpasta: ”Tunnistaisitko tätä toppatakkista naista?”


Seiskan mukaan kohublondi Maisa Torppa, 29, olisi saanut maaliskuun alussa potkut lentoemännän työstään negatiivisen julkisuuden ja terveydentilatodistuksen puuttumisen vuoksi, ja että hän työskentelee nyt vastaamassa Helsingin kaupungin koronaneuvontapuhelimeen Kallion vanhassa virastotalossa.

Torppa on kiistänyt Seiskan väitteet potkuista, mutta vahvistaa uuden työn.

Viime torstaina Seiska julkaisi lehdessä paparazzikuvia ilman meikkiä olevasta Torpasta uuden työpaikkansa edustalla. Perjantaina Torppa kommentoi Instagramissa lehden kansikuvaa. Hänestä tuntui, että kuvassa oli käytetty kuvanmuokkausta ja ihmetteli, miten hänestä oli saatu otettua sellainen kuva, josta edes hänen aviomiehensä ei häntä tunnistanut. Lauantaina Torppa julkaisi Instagram Stories -osiossa itkuisen videon, jolla hän avautui voimakkaasti asiasta.

– Ei kenenkään raskaana olevan oikeasti tarvitse kestää sitä, että ulkonäköä haukutaan. Ei saisi antaa vaikuttaa, mutta vitsi mua sattuu.

– Oikeasti, missä tämä maailman järki menee? Kuka oikeasti enää haluaa tehdä lapsia, kun saa tällaista ryöpytystä siitä, että maha kasvaa raskaana ollessa? Tämä on aivan järkyttävää, tämä on ihan hirveetä! Minun mielestäni jokaikisellä naisella pitäisi saada olla kehorauha, saati oikeasti raskaana olevalla.

Tänään tiistaina Torpan Instagram-tili yllättäen katosi. Jäljellä oli vain naisen sisustamiseen keskittyvä Sisustettu rakkaudella -niminen tili.

Alla Seiskan paparazzin ottama kuva, jonka yhteydessä lehti kysyy: ”Tunnistaisitko tätä toppatakkista naista Maisa Torpaksi?”

Lähde: Seiska

Kuvat: instagram

SUOSITUIMMAT