Seiska julkaisi salakuvia Leijonien jatkoilta – Miro Heiskanen ”näytti maansa myyneeltä” vaalean kaunottaren seurassa ja Mikael Granlund ”vaati erikoiskohtelua”


Sen jälkeen kun Leijonat oli voittanut hermoja sunnuntai-illan raastavassa jääkiekkotrillerissä MM-kultaa, joukkueen juhlat siirtyivät Nokia Arenan pukukopeista Tampereen yöhön, tarkemmin sanottuna ravintola Tillikkaan.

Seiskan paparazzi seurasi joukkueen edesottamuksia juhlayön aikana sekä vielä aamuviiden aikoihin maanantaina, kun pelaajia alkoi tulla ulos ravintolasta. Heille oli buukattu myös tulevaan iltaan upea kultajuhla Hakametsän jäähallin parkkipaikalle.

Seiska julkaisi hämmentävän kuvasarjan NHL-tähti Miro Heiskasesta, kun hän tuli ulos ravintolasta aamuviideltä vaalean kaunottaren kanssa. Lehden mukaan Heiskanen ”näytti tympääntyneeltä” ja ”aivan maansa myyneeltä”.

Toisessa Seiskan julkaisemassa kuvasarjassa NHL-tähti Mikael Granlund lähtee ravintolasta ilman mitaliaan jo ennen muuta joukkuetta. Paparazzin mukaan Granlund pyysi portsaria hankkimaan hänelle taksin ja suostui tulemaan ulos ravintolasta vasta sitten, ”kun sai portsarin saattamaan hänet” autoon.

Alla Seiskan paparazzin julkaisema kuva muiden pelaajien juhlinnasta Tampereen kaduilla MM-pokaalin eli ”pojan” kanssa.

Lähde: seiska

SUOSITUIMMAT