Seiska: Maisa Torppa ihastui lentäjään – ”Tiedetty alalla yleisesti”


Kohublondi Maisa Torppa, 29, on jälleen otsikoissa.

Saippuaoopperamaisia piirteitä saanut uskomaton suhdesoppa alkoi 2019 kesällä, kun Seiska paljasti Torpan salasuhteen ”IT-johtaja Mikon” kanssa. Torpan häät rallitähti Jari-Matti Latvalan kanssa peruuntuivat kohun takia ja 2020 ystävänpäivänä Torppa avioitui Mikon kanssa. Seiskan mukaan pikainen avioliitto olisi ollut Torpan kosto Latvalalle ja että suhde on ollut alusta lähtien kriisejä täynnä.

2020 joulukuussa Torpan julkinen suhdesoppa otti jälleen lisää kierroksia, kun Seiska uutisoi hänen yrittäneen iskeä kaasonsa miestä. Tämän seurauksena Torpan läheiset ystävät panivat välit poikki kohublondiin ja paljastivat tekivät tutkintapyyntöjä poliisille esimerkiksi perättömistä lastensuojeluilmoituksista. Torppa vastasi samalla mitalla ja kirjautti omat tutkintapyyntönsä.

Lue myös: Kohukirja: Maisa Torppa petti Jari-Matti Latvalaa vain viikko kihlajaisten jälkeen

Torpan ex-ystävien mukaan hän oli jo aiempinakin vuosina etsinyt miehiä silloisen suhteen ulkopuolelta ja että hän oli iskenyt ystävänsä miehen sekä viettänyt yön tämän kanssa.

Seiskan mukaan yksi Torpan ex-ystävien kanssa vellovien riitojen aiheuttaja on ollut lentäjämies, johon Torppa olisi ihastunut jo viime kesänä.

Seiska tavoitti kyseisen lentäjän, joka kiisti järkyttyneenä romanssin Torpan kanssa. Miehen mukaan väite on perätön. Mies kiisti sutinan, vaikka Seiska kertoi ”konkreettisista todisteista”.

– Ei voi olla totta, ei todellakaan ole ollut mitään!

Lentäjä sanoi tiukkana Seiskalle aikovansa selvittää, ”mitä tässä nyt on tapahtunut”.

Seiskan mukaan lentäjällä on ollut tapana tykkäillä aktiivisesti Torpan Instagram-julkaisuja ja että ”Maisan lentäjäihastuksesta on tiedetty alalla yleisesti”.

Kesävauvaa odottava Torppa on kiistänyt kaikki Seiskan väitteet ja on ilmoittanut tehneensä lehdestä rikosilmoituksen. Torpan raskaus on tuonut joillekin kohublondin vaiheita seuranneille mieleen vuoden 2017, jolloin hän Seiskan mukaan yritti vedättää jääkiekkoilijoita valeraskaudella ”rahan toivossa”.

Lähde: Seiska

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT