Seiska: Martina Aitolehden sekavassa erokuviossa yllättävä käänne


Seiska uutisoi viime viikolla, että pari viikkoa sitten takareisileikkauksessa ollut Martina Aitolehti, 39, on eronnut Hannu Pikkaraisesta, 37, miehen raiskaussyytteiden takia.

Aitolehti ja Pikkarainen eivät ole julkaisseet somessa yhteiskuvia syyskuun alun jälkeen.

Erohuhu on nyt saanut uuden käänteen, kun Seiska julkaisi lukijansa maanantaina 20.9. ottaman salakuvan, jossa ”tarkkaavaiselta ja pälyilevältä vaikuttanut” Pikkarainen oli ulkoiluttamassa Aitolehden Nala-koiraa. Lehden mukaan Pikkarainen myös asuu Aitolehden sijoitusasunnossa ja käyttää tämän sähköautoa, joten ilmeisesti välejä ei ole ainakaan vielä laitettu täysin poikki.

Pari viikkoa sitten Aitolehden koiraa ulkoilutti Aitolehden ex-mies Esko Eerikäinen. Nala on siis ollut tekemisissä jo vähintään kolmen Aitolehden exän kanssa, sillä hän hankki sen alun perin yhdessä Stefan Thermanin, 33, kanssa. On myös mahdollista, että koira on tavannut Aitolehden eläinrakkaan vuoden 2020 kesärakkauden, palomies Kris Tammisen sekä sen jälkeen Ruotsissa vaikuttaneen miljoonarikoksista tuomion saaneen Herra B:n, jonka Aitolehti esitteli lähipiirilleen ennen lyöttäytymistä yhteen Pikkaraisen kanssa.

Lähde: Seiska

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT