Seiska paljasti tulevan kunnanvaltuutetun Jethro Rostedtin yli kahden miljoonan euron oikeussotkut

Sunnuntaina 13.6. Turun kaupunginvaltuustoon Liike Nytin riveistä valittu Jethro Rostedt, 45, on Seiskan mukaan velkaa huomattavan summan rahaa.

Seiskan mukaan Rostedt on mukana yli kahden miljoonan euron saatavien oikeussotkussa. Yksi velkojista on kauppapuutarha Ylitalo Oy, joka vaatii kiinteistökeisarilta yli 670 000 euron pääomaa viivästyskorkoineen ja oikeudenkäyntikuluineen. Rostedt myöntää joutuvansa maksamaan pääoman, mutta on sitä mieltä, ettei hänen kuuluisi maksaa korkoja.

Rostedt on jo vuosien ajan tuntenut Ylitalo Oy:n hallituksen puheenjohtajan Arvo Ylitalon, jonka mukaan heillä on muun muassa ollut ja on vieläkin yhteisiä hevosia.

– Tämä on ihan normaali velkomusjuttu, mitä erilaisissa kaupoissa voi syntyä. Toki se on aikamoinen summa, mutta lopulta ilmeisesti joitakin kymmeniä tuhansia pienempi… Ei tässä mitään sen kummempaa riitaa ole mihinkään suuntaan, Ylitalo vakuuttaa Seiskalle.

Toinen velkojista oli Lakiasiaintoimisto Kari Uoti Oy, joka vaati yli 43 000 euron saatavia korkoineen maksamattomista asiamiespalkkioista. Rostedt sanoi viime viikolla, että Kari Uoti oli vetänyt jutun pois oikeudesta, mutta Uoti kiisti väitöksen tuohtuneena. Hieman myöhemmin Uoti kuitenkin sanoi, että olikin perunut jutun eikä avannut asiaa sen enempää.

Miljoonavaatimus erikoisesta kiinteistökaupasta

Seiskan mukaan Rostedt ja hänen perustamansa Ruutukasi Oy ovat myös miljoonaluokan kiistassa KM Capital Oy:n kanssa. Ruutukasi myi 2019 tammikuussa KM Capitalille kiinteistön 1 280 000 eurolla. Kaupanteon yhteydessä sovittiin, että Ruutukasi ostaisi kiinteistön takaisin 100 000 euroa kalliimmalla, eli 1 380 000 eurolla.

Ruutukasi ei ole kuitenkaan maksanut summaa KM Capitalille vieläkään. Seiskan mukaan Rostedt ilmoittautui tammikuussa 2021 lunastamaan kiinteistökohteen itse takaisin 1 380 000 eurolla, joten KM Capital hakeekin nyt sekä Rostedtilta että Ruutukasilta oikeudessa saataviaan korkoineen.

Rostedtin mukaan osapuolet vielä vääntävät sopimuksen sisällöstä. Hän sanoo myyneensä Ruutukasin omistajuuden ”joskus viime vuoden kesäkuussa”.

– Sitä katsos ostetaan ja myydään kaikennäköistä, Rostedt pyörittelee Seiskalle.

Lähde: Seiska

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT

Seiska: Samuli Edelmannin ja Katariina Kaituen muhinoinnista kehittyi erikoinen asumiskuvio

Seiska julkaisi reilu vuosi sitten paparazzikuvat Samuli Edelmannin, 53 ja Katariina Kaituen, 54, muhinoinnista. Entiset opiskelukaverit suutelivat kiihkeästi miehen autossa espoolaisen kauppakeskuksen...

Jethro Rostedt lataa suorat sanat aluevaaleista: ”Samat broilerit istumaan taas erilaisiin valtuustoihin”

Jethro Rostedt on julkaissut torstain ja perjantain välisenä yönä Facebookissa tekstin, joka on pitkä kuin nälkävuosi. Vai pitäiskö näinä aikoina sanoa pitkä...

Kirsi Ylijoen suuri suru: ”Yhdessä vietettävät päivät vaihtuivat hautajaisten järjestelyihin”

Näyttelijä Kirsi Ylijoki kertoo Instagramissa kohdanneensa suuren surun. Hänen isänsä menehtyi tiistaina. Isä asui viimeiset aikansa hoivakodissa ja kuolema oli tullut tyttärelle...

Lotta kertoo papan tilanteesta Hymylle: ”Kuin eri ihminen”

Tuoreessa Hymyssä on suureen suosioon nousseen Lotta ja pappa -laulajakaksikon haastattelu. Siinä käydään muun muassa läpi Alzheimerin tautiin sairastuneen papan tilannetta.

Yli 80v mies aiheutti hengenvaaran Lahdessa – poliisit joutuivat puuttumaan tilanteeseen kahdesti

Hätäkeskukseen tuli torstaina kymmeniä soittoja samasta asiasta. Henkilöautokuskin kerrottiin ajavan moottoritietä väärään suuntaan. Poliisi sai pysäytettyä auton Lahden kohdalla Lotilan liittymässä.

Erika Vikman teki suhteestaan Dannyyn kaiken kertovan julkaisun

Dannyn ja Erika Vikmanin yhteenpaluusta on spekuloitu viime viikot. Varsinainen möhinä alkoi, kun Seiska kertoi entisen avoparin ja Dannyn Helmi-ystävän välillä vellovan...

Anna: Antti Luusuaniemi, 42, kärsii sydänongelmista

Anna-lehdessä on näyttelijä Antti Luusuaniemen haastattelu. Syke-sarjaa tähdittävä mies kertoo muun muassa intohimoisesta suhtautumisesta työhönsä. Hänellä on riittänyt mukavasti rooleja elokuvissa ja...