Seiska: Stefan Therman jätti Sofia Belórfin, joka flirttaili ja viestitteli salaa Ranta-aholle


Tänä vuonna otsikoissa pysytelleen Suomen historian suurimman huume- ja dopingrikosvyyhdin, Katiskan, pyörteissä on myös eronnut ja syntynyt uusia julkkispareja.

Katiskassa pääsyytettyihin lukeutuvan Niko Ranta-ahon entinen avovaimo Sofia Belórf jätti miehensä pian sen jälkeen, kun Ranta-aho tunnusti syyllisyytensä ja jäi odottamaan pitkää, maksimissaan 13 vuoden vankilatuomiota. Belórf alkoi nopeasti viihtyä Ranta-ahon kaverin, Martina Aitolehden kihlatun Stefan Thermanin kanssa. Seiskan mukaan Therman myönsi pääsiäisenä Aitolehdelle pettäneensä häntä Belórfin kanssa, jolloin Aitolehti jätti Thermanin. Pian Therman ja Belórf seurustelivat julkisesti.

Niko Ranta-aho pääsi yli 9 kuukauden tutkintavankeudesta vapaaksi viime viikolla, mikä Seiskan mukaan järkytti Monacossa matkalla ollutta Belórfia ja Thermania. Ranta-aho kertoi Seiskalle, että aikoisi selvittää välejä ”entisen ystävänsä” Thermanin kanssa. Ranta-aho sanoi Radio Rockin Korporaatio-ohjelman haastattelussa, että ”ei noita asioita unohdeta.”

– Niko on syystäkin käärmeissään aiheesta, Seiskalle kerrottiin kolmiodraaman lähipiiristä.

Seiskan saamien tietojen mukaan Belórf yritti saada yhteyttä Ranta-ahoon, joka sai Thermanin hermostumaan saatuaan tietää asiasta.

– Sofia oli lähetellyt Nikolle salaa viestejä. Tajuttuaan asian Stefu raivostui ja jätti Sofian lemmenloman päätteeksi, kohuparin lähipiiristä kerrottiin Seiskalle.

Belórf ja Ranta-aho kohtasivat toisensa Helsingin käräjäoikeudessa tiistaina, kun Belórfin rahanpesusyytteitä käsiteltiin. Seiskan mukaan entiset rakastavaiset eivät sanoneet toisilleen sanaakaan, mutta Belórf riisui aurinkolasina oikeussalissa ja ”loi pitkiä, flirttailevia katseita eri puolella salia istuvaa Nikoa kohti, heilautteli tukkaansa ja hymyili jatkuvasti ex-avopuolisolleen, mutta Niko ei edes katsonut Sofiaa kohti”.

Seiskan mukaan Ranta-ahon reaktio Belórfin samanaikaisiin viekoitteleviin katseisiin oli jäätävä.  

Seiskan mukaan Therman ja Belórf jakoivat aiemmin somessa toisilleen rakkaudentunnustuksia lähes päivittäin, mutta juhannuksen jälkeen kumpikaan ei ollut reagoinut toisiinsa, vaikka somessa julkasivatkin omia asioitaan. Vasta oikeudenkäyntiä seuraavana päivänä keskiviikkona iltapäivällä someen ilmestyi Belórfin veljen julkaisema video, jolla näkyi Therman heidän kanssaan Löyly-ravintolassa.

Myöhään keskiviikkoiltana Therman julkaisi Instagram Stories -osiossa kuvan Belórfista lapsi sylissään, eli ilmeisesti jonkinlaiseen sopuun on jälleen päästy.

Ranta-aho tapasi heti vapauduttuaan entisen Miss Helsingin Katrie Dalerin, jonka kanssa hän on ollut yhdessä jo monta päivää. Myös Belórf on entinen Miss Helsinki. Aitolehti luotsasi kisaa molempien naisten voittojen aikana.

Lähde: Seiska

Kuva: Instagram

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT