Seiska: Stefan Therman törsäsi 210 000 euroa autoon – jättiriita Sofia Belórfin kanssaStefan Thermanin toukokuu on alkanut vauhdikkaasti – alle uusi ökyauto ja jättiriita Sofian kanssa.

Vielä tammikuun lopussa nopeista käänteistään tutulla liikemies Stefan Thermanilla oli velkoja ulosotossa, mutta nyt rahahuolista ei näytä olevan enää tietoakaan. Seiskan mukaan miljoonia onnistuneissa kiinteistökaupoissa netonnut ”Stefu” on nyt hankkinut autotalliinsa uuden menopelin.

Miehen uusi auto on lukusmerkki Bentleyn uudentyyppinen hybridimalli Bentayga, joka Seiskan mukaan maksoi noin 210 000 euroa. Auto on vuosimallia 2019, ja se on rekisteröity yllättävästi Stefun liikekumppanin yrityksen nimiin.

Katso kaikki MM-lätkämatsit ilmaiseksi täältä

Jättiriita Sofian kanssa

Seiska uutisoi myös saaneensa tietoja Stefun ja on-off-rakas Sofia Belórfin vapunvietosta, joka näyttää päättyneen riitaisasti. Lehden lähteiden mukaan Sofia oli pakannut laukkunsa ja lähtenyt Stefun mökiltä keskellä yötä.

Seiskan mukaan Stefu jakoi tilanteesta Instagramiin epätarkan kuvan, jonka liitteeksi hän kirjoitti ”Marokkolainen otti ja lähti! Kiitos Jumalan!”

Ei ole varmaa viittaako Stefu kirjoituksellaan Sofiaan, mutta tämä on puoliksi marokkolainen.

Vielä helmikuussa pariskunta rakensi yhteistä kakkoskotia hulppeaan asuntoon Dubaissa. Nyt kohuparin onneen näyttää tulleen taas säröjä.

Kuva: Instagram


VIRAALI-VIDEOITA


SUOSITUIMMAT

Seiska julkaisi paparazzikuvat: Sofia Belórf sai kuulla Thermanin juhlinnasta mysteeriblondin kanssa – raivosi Bulevardilla!

Sofia Belórfin, 31, ja Stefan Thermanin, 34, elämä vaikuttaa olevaa draamaa täynnä. Pari juhli viime viikon maanantaina railakkaasti Belórfin elämää...

Perttu Sirviö kokeilee erikoista kikkaa perunoiden pesuun – ällöttävä vai tehokas?

Remonttipiiskuri Perttu Sirviö päätti kokeilla työmaalla, miten helposti hän saisi pestyä perunat ns. kenttäolosuhteissa. Pertun netistä bongaama keino...

Maisa Torppa sai tarpeekseen negatiivisesta kirjoittelusta

Raskaana oleva Maisa Torppa lomailee parhaillaan Kreikassa Mikko-puolisonsa kanssa. Hän on jakanut reissusta lukuisia kuvia Instagramissa. Kaikesta päätellen kaunotar on saanut tarpeekseen...

9v tyttö hukkui maauimalassa Vantaalla

Eilen iltapäivällä Vantaalla tapahtui traaginen onnettomuus. Yhdeksänvuotias tyttö hukkui Leppäkorven maauimalassa, eikä mitään ollut tehtävissä hänen pelastamisekseen. Poliisin mukaan...

Lola Odusogasta julkaistiin tuoreet mallikuvat

Lola Odusogan Miss Suomeksi kruunaamisesta tulee kuluneeksi jo 25 vuotta. Miss Universum -kilpailussa kolmanneksi sijoittunut kaunotar lunasti samalla ikisuosikin aseman suomalaisten sydämissä.

Tutkijat kehittivät 3 200 euron ”älykengät”, jotka voivat auttaa näkövammaisia liikkumaan

Itävaltalaiset tutkijat suunnittelivat kengän, joka lähettää värähdyksiä käyttäjälleen. Kenkä varoittaa sokeita ja näkövammaisia henkilöitä tiellä olevista esteistä ultraäänisensoreiden avulla.

Huuhkajat kohtaa Venäjän, Ronaldo sulatti Coca-Colan arvosta 4 miljardia, ranskalaistähti valitti puremisesta

Suomalaisten urheilufanien valmistautuessa Huuhkajien tänään klo 16 alkavaan alkulohkon EM-otteluun Venäjää vastaan, on sopiva hetki käydä läpi joitakin kisoissa tähän mennessä tapahtuneita...