Seiskan kohuväite Kesärannan saunajatkoista – popparia houkuteltiin mukaan henkilökohtaisista syistä


Pääministeri Sanna Marinin (sd), 35, virka-asunnolla Kesärannassa järjestämät bileet ja saunajatkot ovat olleet viime aikoina kohun keskiössä.

Seiska uutisoi alkusyksystä pääministerin bilettämisestä Helsingin trendibaareissa, jonka jälkeen kohistiin Marinin tarkoin valituille musiikkialan edustajille järjestämästä bileillasta ja saunajatkoista, joihin kutsuttiin vain tarkoin valitut popparit.

Seiskan mukaan Marin on järjestänyt salaisia bileiltoja ja saunajatkoja Kesärannassa jo kesästä lähtien, ja että mukana on ollut samoja poppareita kuin virallisessakin illanvietossa. Nyt lehti väittää, että varsinkin Benjamin Peltosta, 24, on houkuteltu toistuvasti mukaan bileisiin henkilökohtaisista syistä, mutta ei Marinin vaan Seiskan mukaan hänen hyvän ystävänsä ja bileissä ”seremoniamestarina” toimineen kansanedustaja Ilmari Nurmisen (sd), 30, osalta.

Seiska kertoo saaneensa tietää ”kulttuuriväeltä”, että Nurminen kiinnostui Peltosesta suuresti sen jälkeen, kun tämä paljasti heinäkuun alussa Helsinki Pride -konsertin yhteydessä olevansa homoseksuaali.

Seiskan ”luotettavista lähteistä” saamien sisäpiiritietojen mukaan Nurminen ”tutustui suurella ilolla” Peltoseen ja että kaksikko on sen jälkeen bilettänyt Kesärannan saunajatkoilla.

Alla hyvät ystävykset Sanna Marin ja Ilmari Nurminen.

Benjamin Peltonen nousi pop-tähdeksi Instagramin kautta, jossa hänellä on 281 000 seuraajaa.

Lähde: Seiska

Kuvat: Instagram

Ylin kuva: Valtioneuvoston kanslia / Laura Kotilainen

SUOSITUIMMAT