Suomalaismiehen naurettava asiakaspalaute: Ei saanut ilmaista palvelua


Ah tätä internetin ihanuutta! Kuka tahansa voi kirjoitella mitä tahansa kertomatta välttämättä koko totuutta. Usein myös unohtuu mainita, onko omalla käytöksellä kenties ollut jotain tekemistä sen kanssa, että tilanne on esimerkiksi ravintolahenkilökunnan kanssa kärjistynyt aamuyöstä.

Usein netissä valittajat vielä julkaisevat uhmakkaasti firman nimen ja hyvässä lykyssä jopa asiakaspalvelijan tuntomerkit. Siinä on monen pienyrittäjän talous vaakalaudalla ja työntekijän mielenterveys koetuksella, täysin yksipuolisen kertomuksen vuoksi.

No, nyt on Timo päättänyt avautua Facebookissa saamastaan huonosta ”asiakaspalvelusta” rengasfirmassa. Asiakaspalvelu on sitaateissa, koska ihminen ei voi olla asiakas, jos hän ei ole ostanut mitään. Timo olisi nimittäin halunnut lainata tunkkia ja rengasavainta puhjenneen renkaan vuoksi. Ja nimen omaan lainata, ei siis vuokrata rahalla.

Olivat sitten kehdanneet rengasfirmasta ehdottaa, että työntekijä vaihtaisi renkaan maksua vastaan. Timo oli luonnollisesti tuohtunut, koska hän olisi pystynyt hoitamaan itse homman kymmenessä minuutissa firman pihalla ilmaiseksi ilmaisilla työkaluilla. Olisi kiva olla kärpäsenä keitossa, kun Timo menee ravintolaan tekemään omia ruokiaan.

Timon päivityksen bongasi Feissarimokat. Valitus alla.

SUOSITUIMMAT