Suosikkijuontaja Jenni Poikelus pöyristyi gynekologin vastaanotolla


Juontaja Jenni Poikelus, 35, kertoi YleX Aamun lähetyksessä joutuneensa erikoiseen tilanteeseen. Hän oli ollut gynekologin vastaanotolla papakokeen ottamista varten.

– Mä olin siinä lavetilla ja jalat niissä jutuissa, missä jalat nyt on. Ja sitten, kun se homma oli hoidettu, sitten hän (gynekologi) antoi mulle takaisin mun Kela-kortin. ”Tuossa on sun Kela-kortti takaisin”, Poikelus aloitti selostuksensa.

Gynekologi oli siis ojentanut kortin alapää alastomana olleen Poikeluksen jalkojen välistä.

– Ja se oli jotenkin niin outo, että mä olen siinä niin kuin nakuna ja otan mun Kela-kortin. Miksi sä ojensit sen kortin mun jalkojen välistä? Olisit odottanut, että mä laitan housut jalkaan, juontaja päivitteli lähetyksessä gynekologin käytöstä.

SUOSITUIMMAT