Suositun Masked Singer Suomi -ohjelman uusi kausi alkaa elokuussa – nämä hahmot nyt nähdään

Masked Singer Suomi palaa ruutuihin uudella tuotantokaudella 28.8. klo 20 alkaen. MTV3-kanavalla näytettävä ohjelma tuo katsojien arvuuteltavaksi 16 päästä varpaisiin naamioitunutta hahmoa.

Meillä ja maailmalla suosioon nousseessa arvuutteluohjelmassa mystiset hahmot astuvat lavalle taistelemaan kultaisesta maskista. Uudella kaudella nähdään hienoja lauluesityksiä ja lavashow’ta, kun naamioituneet julkisuuden henkilöt esiintyvät maskin takaa.

Tällä kertaa mukana on enemmän hahmoja kuin aiemmin. MTV kertoo, että esiintyjät ovat jokaisen suomalaisen tuntemia henkilöitä, eikä kukaan tiedä, keitä he ovat. Naamioitujen hahmojen puheäänetkin on muutettu.

Masked Singer Suomi S3 hahmot

Keitä ovat Bilepanda, Hattara, Kettu, Leppäkerttu, Murkku, Yksisarvinen, Jaguar, Corppi, Fenix, Dino, Perhonen, Peto, Supersankari, Pusu, Vihikoira ja Robotti?

MTV:n mukaan uuden kauden esiintyjät ovat oman alansa huippuja, joilla on nimissään muun muassa maailmanmestaruuksia ja -ennätyksiä, kultaa, hopeaa, platinaa, kruunuja, titteleitä ja mitaleita. Jokainen on tottunut elämään julkisuudessa, mutta tällä kertaa he esiintyvät maskit kasvoillaan, paljastaen pikkuhiljaa henkilöllisyyttään vihjeiden ja lauluäänen muodossa.

Masked Singer Suomi -ohjelman etsivinä nähdään Maria VeitolaJenni KokanderChristoffer Stradberg ja Janne Kataja ja ohjelman isäntänä toimii Ilkka ”Ile” Uusivuori.

Ile Uusivuori Masked Singer Suomi S1

Heti Masked Singer Suomen esittämisen jälkeen klo 21 alkaa Masked Singer: Maskin takana -ohjelma, jossa maskinsa riisunut esiintyjä paljastaa kaiken kokemuksestaan.

Ohjelmassa muun muassa päästään vierailemaan Masked Singerin kulisseissa ja kurkistetaan pukuompelimoon, laulutreeneihin ja tunnelmiin bäkkärillä.

Kuvat: MTV

SUOSITUIMMAT

Seiska: Martina Aitolehti ja Hannu-rakas tekivät raiskaussyytteeseen liittyen shokkiratkaisun!

Seiska tietää kertoa hyvin yllättäviä uutisia. Lehden mukaan Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen ovat eronneet. Uutinen perustuu pariskunnan lähipiirin antamiin tietoihin.

Tekikö Sara Chafak totaalisen tyylimokan Miss Suomi -finaalissa?

Lauantaina käydyssä Miss Suomi -finaalissa nähtiin jälleen runsaasti naiskauneutta itse kilpailijoiden lisäksi. Paikalle oli perinteiseen tapaan kutsuttu edellisten vuosien voittajia ja muita...

Seiska: Johanna Tukiainen teki hyvin erikoisen ratkaisun Jasmine-siskonsa hautajaisissa

Seiska-lehden toimittaja oli saanut kutsun viime perjantaina järjestettyihin Jasmine Tukiaisen hautajaisiin. Sundybergin kirkossa järjestettyä tilaisuutta kuvaillaan lehdessä kauniiksi ja lämminhenkiseksi. Vain 32-vuotiaana...

Seiska julkaisi kuvan Sanna Marinin biletyksestä Anna Abreun kanssa – kaksi seikkaa ihmetytti asiakkaita

Seiska on raportoinut pääministeri Sanna Marinin, 35, (sd) viimeaikaisista biltyksistä nuorten aikuisten suosimassa Siltanen-trendikuppilassa Helsingin Kalliossa. Seiska julkaisi nettisivullaan toissa...

Suvi sai tietää 22v poikansa olevan homoseksuaali – reagoi hätkähdyttävällä tavalla

Suvi-niminen nainen kertoo Facebookissa 22-vuotiaan poikansa esitelleen vanhemmilleen poikaystävänsä "yhtäkkiä". Hän pitää asiaa erikoisena. Suvi kummastelee sitä, kuinka hänen poikansa on päättänyt...

Seiska julkaisi kuvat, joista Stefan Thermanin ja Susanna Sievisen salasuhde paljastui

Seiska on julkaissut salakuvat, jotka paljastivat vuonna 2006 kohuliikemies Stefan Thermanin, 33, salasuhteen Susanna Sieviseen, 48 (o.s. keto, nykyisin Ingerttilä), joka oli juuri eronnut huippu-uimari...

Seiska: Dannyn 19v kohuttu ystävätär kertoi: Minut hylättiin!

Dannyn tiluksilla Raumalla tänä vuonna häärinyt ja kovan mielenkiinnon aiheuttanut vasta 19-vuotias ylioppilastyttö Helmi Loukasmäki on kertonut Seiska-lehdelle, että kaikki eivät ole...