Suositun Masked Singer Suomi -ohjelman uusi kausi alkaa elokuussa – nämä hahmot nyt nähdään


Masked Singer Suomi palaa ruutuihin uudella tuotantokaudella 28.8. klo 20 alkaen. MTV3-kanavalla näytettävä ohjelma tuo katsojien arvuuteltavaksi 16 päästä varpaisiin naamioitunutta hahmoa.

Meillä ja maailmalla suosioon nousseessa arvuutteluohjelmassa mystiset hahmot astuvat lavalle taistelemaan kultaisesta maskista. Uudella kaudella nähdään hienoja lauluesityksiä ja lavashow’ta, kun naamioituneet julkisuuden henkilöt esiintyvät maskin takaa.

Tällä kertaa mukana on enemmän hahmoja kuin aiemmin. MTV kertoo, että esiintyjät ovat jokaisen suomalaisen tuntemia henkilöitä, eikä kukaan tiedä, keitä he ovat. Naamioitujen hahmojen puheäänetkin on muutettu.

Masked Singer Suomi S3 hahmot

Keitä ovat Bilepanda, Hattara, Kettu, Leppäkerttu, Murkku, Yksisarvinen, Jaguar, Corppi, Fenix, Dino, Perhonen, Peto, Supersankari, Pusu, Vihikoira ja Robotti?

MTV:n mukaan uuden kauden esiintyjät ovat oman alansa huippuja, joilla on nimissään muun muassa maailmanmestaruuksia ja -ennätyksiä, kultaa, hopeaa, platinaa, kruunuja, titteleitä ja mitaleita. Jokainen on tottunut elämään julkisuudessa, mutta tällä kertaa he esiintyvät maskit kasvoillaan, paljastaen pikkuhiljaa henkilöllisyyttään vihjeiden ja lauluäänen muodossa.

Masked Singer Suomi -ohjelman etsivinä nähdään Maria VeitolaJenni KokanderChristoffer Stradberg ja Janne Kataja ja ohjelman isäntänä toimii Ilkka ”Ile” Uusivuori.

Ile Uusivuori Masked Singer Suomi S1

Heti Masked Singer Suomen esittämisen jälkeen klo 21 alkaa Masked Singer: Maskin takana -ohjelma, jossa maskinsa riisunut esiintyjä paljastaa kaiken kokemuksestaan.

Ohjelmassa muun muassa päästään vierailemaan Masked Singerin kulisseissa ja kurkistetaan pukuompelimoon, laulutreeneihin ja tunnelmiin bäkkärillä.

Kuvat: MTV

SUOSITUIMMAT