Tämä lääkäri väittää pystyvänsä kasvattamaan pituuttasi jopa yli 15 senttiä ”venytystoimenpiteellä”


Yhdysvalloissa Las Vegasissa toimiva tohtori Kevin Debiparshad väittää pystyvänsä kasvattamaan ihmisen pituutta jopa yli 15 senttimetriä toimenpiteellä, jossa potilaan jalkoja venytetään.

Tämä erikoistoimenpide ei ole halpaa hupia, sillä se maksaa 75 000 dollaria (noin 64 000 euroa).

Tohtori Debiparshad on LimbplastX Instituten kirurgi ja ortopedian asiantuntija, joka on kehittänyt toimenpiteen, jossa hän leikkaa poikki potilaan reisi- tai sääriluut ja asentaa niihin laitteen, jonka avulla potilas voi itse venyttää niitä erilleen millimetrin päivässä kaukosäätimen avulla.

Debiparshadin potilas Irving Rodríguez, joka on ammatiltaan plastiikkakirurgi, kertoo kasvaneensa toimienpiteen avulla pituutta kuuden kuukauden aikana 2,7 tuumaa eli 6,9 senttimetriä. Rodríguez sanoo kokemuksen antaneen hänelle suunnattomasti lisää itsevarmuutta.

– Tein päätöksen muuttaa pituuttani jo lukiossa. Olin aina saanut osakseni kuittailua ja vitsailua lyhyydestäni (165cm).  

Rodríguez myöntää, että toimenpiteen aiheuttamat tuskat olivat pahinta, mitä hän on elämänsä aikana kokenut, mutta lääkitys ja terapia auttoivat kipuihin, ja tulokset olivat nopeita.

– Parantumiseen meni puoli vuotta ja voin joskus tuntea kankeutta, kun jatkan venytystä.

Rodríguezin jaloista otetuista röntgen-kuvista näkyy, miten reisiluu on katkaistu ja sen päät ovat kauempana toisistaan kunkin leikkauksen jälkeen. Alla röntgenkuvia erään toisen potilaan jalasta.

Debiparshadin mukaan potilaan pituutta voidaan kasvattaa toimenpiteellä peräti kuusi tuumaa eli 15,2 senttiä kahden leikkauksen ajanjaksolla.

Potilas voi tohtorin mukaan alkaa liikkua normaalisti muutama viikko leikkauksen jälkeen. Kuten kaikissa leikkauksissa, myös tässä toimenpiteessä on riskinsä esimerkiksi johtuen luun parantumisnopeudesta. Potilas ei voi myöskään venytyksen jälkeen harrastaa enää fyysisesti vaativia urheilulajeja.

Rodríguez kertoo olevansa erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja vakuuttaa olevansa nyt paremmin sinut itsensä sekä vartalonsa mittasuhteiden kanssa. Hän myös sanoo uuden pituutensa vaikuttaneen positiivisesti sosiaalisiin ja ammatillisiin suhteisiinsa. Kuvan reunassa olevaa nuolta painamalla näet miehen pituuden ennen operaatiota.

https://www.instagram.com/p/B-AziFvHiUk/

Lähde: LADbible

Kuvat: Instagram

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT