Tämän takia en usko sattumiin


Tämä on uusintatoivepostaus.

Olen aina tiedostanut oman herkkyyteni ja nuorena se jopa pelotti minua. Ei minulle ollut kukaan koskaan puhunut energioista, mitä tunnuin jo lapsena imevän toisista itseeni magneetin tavoin. Tai kuudennesta aistista, joka minulla selvästi jo lapsena oli. Pappani kuoleman jälkeen koin asioita, jolloin lopulta todella ymmärsin oman herkkyyteni, mutta vasta aikuisiällä olen alkanut hyväksyä, kiinnostua ja puhua siitä myös ääneen. Opin ymmärtämään, että minulle oli annettu syntymälahja, josta olen nykyään kiitollinen.

Suurin osa kokemuksistani voisi järkyttää lukijoitani, joten pysyn aiheissa, joista suurimmalla osalla on kokemusta. Intuitio, telepatia ja enneunet.

Käykö teillekin usein niin, että olette juuri ajatelleet jotakin vanhaa tuttua, josta ette ole kuulleet vuosiin mitään ja aivan hetken päästä törmäättekin häneen kadulla tai hän ottaa yhteyttä. Tai juuri ajatellessa jotakuta, häneltä tulee juuri sillä hetkellä viesti. Minulle käy jatkuvasti tuollaisia monen mielestä ”sattumia”. Itse en usko sattumiin vaan uskon, että ihmiset välittävät tuollaisessa tilanteessa energiaa, josta toinen vastaanottaessaan tätä energiaa osaa alkaa ajatella juuri häntä ja näin tapahtuu näitä hyvinkin yleisiä ”sattumia”. 

Olen opiskellut itseni reikihoitajaksi (Reiki 1&2). Reiki on energiahoitoa. Kaikessa on energiaa, meissä ihmisissä, eläimissä, esineissä… Jos ihmiset ymmärtäisivät hoitaa myös omaa henkistä hyvinvointiaan eli energiaansa yhtä hyvin kuin he hoitavat fyysistä kehoaan, monilta sairauksilta ja fyysisiltä oireilta vältyttäisiin. Jos pitkään laiminlyödään henkistä hyvinvointia, se aiheuttaa lopulta fyysisiä oireita ja monia sairauksia.

Itse olen varsinainen energiamagneetti. Imen itseeni jatkuvasti ihmisten energioita niin hyvässä kuin pahassa. Kaupan kassajonossa saatan aistia vieressä olevan ihmisen läpikäyvän surua niin vahvasti, että saatan liikuttua ja tekisi mieli mennä halaamaan ja sanomaan, että kaikki järjestyy. Saatan kokea järjettömän suurta iloa, jos lähelläni on ihmisiä, joiden energiat ovat täynnä valoa ja ihmisten hyvä olo suorastaan tarttuu minuun. Mutta valitettavasti imen myös negatiiviset energiat itseeni ja riittää kun lähelleni tulee ihminen, jolla on negatiiviset energiat, huonovointisuus tarttuu myös minuun. Siksi kiinnitän kokoajan entistä enemmän huomiota siihen, etten tietoisesti päästä enää lähelleni energiasyöppöjä, sillä reagoin sellaiseen heti ja haluan pitää lähelläni vain ihmisiä, jotka välittävät hyvää energiaa, hyvää mieltä ja hyvää oloa. Tilassa, jossa on paljon ihmisiä, hakeuden hyvien energioiden lähelle. En myöskään viihdy esim. ostoskeskuksissa tai lentokentillä, kun saan niistä energiakrapulan.

Olen nähnyt myös enneunia. Mieleenpainuvimmat olivat nämä jotka sattuivat hyvin lähellä toisiaan. Näin unta ystävästäni, josta en ollut yli vuoteen kuullut mitään. Unessani hän kertoi minulle olevansa raskaana. Aamulla harmittelin kuinka emme olleet pitäneet yhteyttä niin pitkään aikaan ja päätin ottaa häneen heti yhteyttä ja kerroin myös unesta jonka näin. Hän vastasi heti selvästi häkeltyneenä, että olen nyt ensimmäinen jolle hän kertoo, mutta toden totta hän oli juuri saanut tietää olevansa raskaana.

Pian tämän jälkeen nauroin aamiaispöydässä untani, jossa tyttäreni ystävän äiti oli raskaana. En edes tuntenut tätä äitiä, mitä nyt aina pari sanaa ohimennen vaihdoimme ja siksi ihmettelin miten hän oli tullut uneeni. Seuraavan kerran tyttäreni leikittyä tämän kaverinsa kanssa, tullessaan sisälle hän kertoi, että hänen kaverinsa saa pikkusiskon tai -veljen. Ja yhdeksän kuukautta myöhemmin heille todella syntyi vauva.

Yksi vahvuuteni on kolmas silmäni. Tiedän asioita vaikka en tiedäkään. Tätä en osaa edes selittää, mutta sen vain tietää kun jonkun asian tietää. Tuon lauseen voi ymmärtää ehkä vain hyvin intuitiivinen ihminen.

Intuitiosta voi olla myös hyötyä ja se on pelastanut kautta aikojen myös monia ihmishenkiä. Itseni mukaan lukien. Parikymppisenä minulla oli todella huono tapa ajaa ilman turvavyötä lyhyemmät automatkat. Olin yksin ajamassa myöhään yöllä autoa, ilman turvavyötä, kun yhtäkkiä kuin käskystä aloin kiskoa nopeasti turvavyötä. Ihan kun minulle olisi annettu nopea käsky laittaa turvavyö vaikka ajoin yksin eikä kyydissäni ollut muita. Kun turvavyö oli kiinni, en ehtinyt montaa metriä ajaa kun iso uroshirvi hyppäsi tielle eteeni ja jouduin tekemään nopean äkkijarrutuksen. Ilman turvavyötä olisi voinut käydä huonosti. Sen tiesin heti, että annettu käsky ei ollut sattumaa…

Olen opiskellut ja lukenut aiheista paljon ja sitä luonnollisemmaksi kaikki yliluonnollinenkin on muuttunut. Ihmiset pelkäävät asioita, joista eivät tiedä. Olisinpa ymmärtänyt nuorena kaiken kuten nyt, niin olisin ymmärtänyt monen kokemani pelkäämättä. Uskon, että kaikilla meillä on olemassa kyky nähdä, kokea ja ottaa vastaan asioita, olemme vain turhan kiireisiä ja stressaantuneita kaikelle nykyään. Siksi yritän rauhoittaa mieleni usein esim. meditoimalla. Uskon, että ympärillämme on paljon sellaista, mitä vasta myöhemmin kunnolla selviää meille kaikille ja se kaikki on hyvin luonnollista.

Joskus luin paljon tarinoita kuinka ihmisille oli ilmestynyt vaikeina aikoina höyheniä ikään kuin tuomaan toivoa ja lohtua. Muistan aina kuinka noita tarinoita lukiessani mietin, että nuo höyhenien ilmestykset ovat hölönpölöä! Että ne ovat vain kauniita tarinoita. Olin itsekin toivonut vuosia höyhenien ilmestymisiä enkä ollut nähnyt ensimmäistäkään. Kunnes yhtäkkiä jokunen vuosi sitten minulle alkoi ilmestyä höyheniä mitä ihmeellisemmissä paikoissa juuri sellaisina hetkinä kun oma usko oli koetuksella. Jos ne ovat olleet sattumaa, ne ovat olleet hyvin ajoitettuja sattumia. Alhaalla kuvissa autoni lasi kuvattuna eräänä talviaamuina. Naapureiden autoissa oli vain normaali jää kun minun autoni tuulilasiin oli syntynyt yön aikana tällainen upea höyhen taideteos. Illalla olin toivonut höyhenen ilmestymistä tukemaan erästä raskasta päätöstä.

Joskus on onnistuneita sattumia, vai onko sattumia?

Seuraathan minua myös Instagramissa ♥️

SUOSITUIMMAT