Tässä ovat uudet Selviytyjät Suomi -tähdet!


Tartu Ridgen tarjoukseen!

Tuplaamme ensitalletuksesi aina 100 euroon asti!Selviytyjät Suomi palaa jälleen kaukomaille. Tällä kertaa ohjelma rantautuu Karibian rannikolle. Mukana on 16 julkisuudesta tunnettua henkilöä.

Parhaillaan Nelosella nähtävällä kaudella kisataan karuissa oloissa pohjolassa, mutta seuraavalla kaudella kisataan Karibialla Dominikaaniessa tasavallassa, jota kohti kilpailijat lähtivät tänään maanantaina.

Mukana ovat: muotialan yrittäjä Susanna Penttilä, radiojuontaja Ville ”Viki” Eerikkilä, reality-tähti Ella Toivainen, muusikko ja malli Paul Elias Uotila, Miss Suomi 2014 Bea Toivonen, tv- ja radiojuontaja Lauri Salovaara, fitnessin maailmanmestari 2019 Eveliina TistelgrenSuurin pudottaja Suomen -voittaja 2020 ja meikkitaiteilija Aarni Mikkola, esiintyjä ja media-alan yrittäjä Sanna Pikkarainen, näyttelijä ja muusikko Jon-Jon Geitel, tangokuningatar Eija Kantola, reality-tähti Daniel Lehtonen, laulaja ja somevaikuttaja Tuuli Oikarinen, ex-lumilautailija Heikki Sorsa, juontaja ja Miss Suomi 2016 Shirly Karvinen sekä ammattiscoottaaja Helmeri Pirinen.

Karibialaisella lämpimällä saarella on syytä olla varuillaan tuhatjalkaisten, hämähäkkien ja käärmeiden kanssa, mutta suurin uhka leirielämälle ovat rajut sääilmiöt, jotka voivat pahimmillaan kasvaa hurrikaanin mittoihin.

Karibian alue on tunnettu merirosvoistaan ja aikakaudesta, jolloin kukaan ei ollut näillä vesillä turvassa, ja Nelonen lupailee tähän tarunomaiseen maailmaan uusia juonenkäänteitä, jota Selviytyjät Suomessa ei ole vielä koskaan nähty.

Kisa kestää 36 päivää ja voittaja saa 30 000 euroa. Ohjelman juontana jatkaa Juuso Mäkilähde.

Uudet Selviytyjät Suomi -kilpailijat

Susanna Penttilä, 49, muotialan yrittäjä

Susanna Penttilä nousi julkisuuteen vuonna 2004 poseerattuaan Playboy-lehdessä. Hänet on nähty myös ohjelmissa Viidakon tähtöset, Kaksi julkkista ja Yhdet häät sekä Tavallista elämää.

Ville ”Viki” Eerikkilä, 35, radiojuontaja

Ville ”Viki” Eerikkilä on suosittu radiopersoona, joka tunnetaan YleX:n juontajana.

Ella Toivainen, 23, reality-tähti

Ella Toivainen ponnahti julkisuuteen astuttuaan Big Brother -taloon vuonna 2020, jossa hän herätti huomiota tullessaan rohkeasti esiin transnaisena.

Paul Elias Uotila, 30, muusikko, malli

Paul Elias Uotila on musiikkialan ammattilainen, joka kirjoittaa oman artistiuransa ohella kappaleita mm. Robinille ja Jesse Kaikurannalle.

Bea Toivonen, 28, Miss Suomi 2014

Bea Toivonen on vuoden 2014 Miss Suomi. Nykyään hän työskentelee Lontoossa maskeeraajana.

Lauri Salovaara, 42, tv- ja radiojuontaja

Lauri Salovaara on yrittäjä, juontaja ja puhuja, joka on saanut julkisuutta erityisesti Miljonääriksi 500 päivässä -projektistaan.

Eveliina Tistelgren, 30, fitnessin maailmanmestari 2019

Eveliina Tistelgren on fitness-ammattilainen ja suosittu somevaikuttaja, joka on vastikään jättänyt kilpauran taakseen. Tällä hetkellä hän asuu Lapissa ja viettää rauhallista elämää kaukana kaupungin sykkeestä.

Aarni Mikkola, 28, Suurin pudottaja Suomi -ohjelman voittaja 2020, meikkitaiteilija

Aarni Mikkola tunnetaan meikkitaiteilijana ja drag-artistina, joka voitti Suurin pudottaja Suomen vuonna 2020.

Sanna Pikkarainen, 38, esiintyjä, media-alan yrittäjä

Sanna Pikkarainen tunnetaan Sohvaperunat-sarjasta, jossa hän on ollut kommentoimassa tv-ohjelmia rennolla otteella kotisohvalta käsin. Sanna on esiintynyt aikoinaan musikaaleissa tanssijana ja laulajana, ja nykyään hän tekee tuotantopuolen töitä.

Jon-Jon Geitel, 31, näyttelijä, muusikko

Jon-Jon Geitel on ammattinäyttelijä ja muusikko, joka on ollut mukana Roope Salminen ja koirat -yhtyeessä toisena solistina. Hänet on nähty esiintymässä sekä suurten teattereiden lavoilla että elokuva- ja tv-rooleissa mm. sarjoissa Kotikatu, Helppo elämä ja Ratamo.

Eija Kantola, 55, Tangokuningatar

Eija Kantola on legendaarinen iskelmälaulaja ja yrittäjä, joka on keikkaillut ympäri Suomen jo kolmen vuosikymmenen ajan.

Daniel Lehtonen, 30, reality-tähti

Daniel Lehtonen tuli kansalle tutuksi osallistuttuaan kahdesti Temptation Island -ohjelmaan, josta sai itselleen lempinimen Bile-Dani. Tämän jälkeen Daniel on nähty mm. sarjoissa Hottikset ja Suurin pudottaja Suomi.

Tuuli Oikarinen, 22, laulaja, somevaikuttaja

Tuuli Oikarisen tie parrasvaloihin alkoi jo 12-vuotiaana, kun hän julkaisi hittikappaleen ”Salaisuudet”. Musiikkiuransa ohella Tuuli tekee töitä videobloggaajana, ja hänen energisellä YouTube-kanavallaan on yli 74 000 tilaajaa.

Heikki Sorsa, 39, ex-lumilautailija

Heikki Sorsa on entinen ammattilumilautailija, joka on osallistunut mm. Salt Lake Cityn talviolympialaisiin vuonna 2002.

Shirly Karvinen, 28, juontaja, Miss Suomi 2016

Shirly Karvinen on vuoden 2016 Miss Suomi, ja tällä hetkellä hän työskentelee radiojuontajana Basso-radion aamushow:ssa.

Helmeri Pirinen, 33, ammattiscoottaaja

Helmeri Pirinen on ammatiltaan scoottaaja ja yrittäjä, joka tuli julkisuuteen osallistuttuaan Big Brother Suomi -ohjelmaan vuonna 2019.

Selviytyjät Suomi -kuvaukset alkavat lähipäivinä.

Lähde ja kuvat: Nelonen


VIRAALI-VIDEOITASUOSITUIMMAT

MTV: Hellekupla poksahtaa pian – säähän täyskäännös jo ehkä viikonloppuna

Suomea on hellinyt viime päivinä kauan odotettu kesäinen lämpö. Taivaalle on kuitenkin pian kerääntymässä synkkiä pilviä. Aina Mustaltamereltä saakka...

Seiska: Eronneella Niklas Hagmanilla oudot asumisjärjestelyt – asunut vuosia hotellissa

Niklas Hagman asuu Seiskan mukaan hotellissa. Entinen NHL-jääkiekkoilija Niklas Hagman ja ex-missi Piritta Hagman erosivat 12 avioliittovuoden jälkeen vuoden...

Seiska: Helena Koivu vaatii Mikko Koivulta jättisummia

Mikko ja Helena Koivun avioeroa puidaan amerikkalaisessa oikeusistuimessa. NHL-miljonääri Mikko Koivu ja hänen vaimonsa Helena Koivu ilmoittivat vuosi sitten...

Valtteri Bottas jakoi yhteiskuvan rakkaansa kanssa – ”Etkö anna hänenkään…”

Valtteri Bottas jakoi kuvan rakkaansa Tiffany Cromwellin kanssa pariskunnan yhteiseltä pyöräilylenkiltä. Formulakuljettaja Valtteri Bottas ja hänen naisystävänsä, australialainen pyöräilijä...

MTV: TikTok-käyttäjä ei tiennyt, minkä kanssa pelleili

Mies kuvasi videolle, kuinka hän kosketteli rannalta löytämäänsä outoa otusta. Myöhemmin selvisi, että kyseessä oli vaarallinen portugalinsotalaiva. Aika ajoin...

Renne Korppilasta eronneen Iida Ketolan jättiyllätys – muuttaa maalle

Iida Ketola kertoo ostaneensa talon maalta. Tilalle naisen seuraksi muuttaa kesäkuussa myös kolme lammasta sekä kanoja. Kampaajana työskentelevä Iida...

Menikö nyt oikein? Moottori rikki katsastuksessa – omistaja jäi korvauksetta

Katsastustasemalta korvauksia vaatinut auton omistaja jäi vaille korvauksia, vaikka hänen autonsa moottori vaurioitui päästömittauksen aikana. Iltalehti kertoo Oulun seudulla...