Teemu Selänteen Twitter-kohuun raju kannanotto – Renne Korppila podcastissa: ”Kaksi kurape*settä!”


NHL-legenda Teemu Selänne nostatti viime viikolla kohua arvostelemalla Twitterissä yleisen tyylinsä vastaisesti rajuin sanoin jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvosta. Ilmeisesti kärhämä sai alkunsa, kun Sihvonen nimitteli urheiluvaikuttaja Aleksi Valavuorta Twitterissä rasistiksi.

– Nyt täytyy oikeesti sanoa vaikka harvoin kommentoin täysin luusereiden toimintaa mut @PetteriSihvonen tarjonta suomalaiselle urheilulle on jotain täysin arvotonta skeidaa, niin pelaajana, niin valmentajana ja niin jollakin käsittämättömällä tavalla itseään kutsumalla asiantuntijana, Selänne twiittasi.

Tästä alkoi nokittelu, jossa nimittelivät toisiaan henkilökohtaisuuksilla.

Selänteen kielenkäyttö on herättänyt keskustelua siitä, miten monien esikuvana toimivan entisen huippu-urheilijan ja Jokerien tuleviin omistajiin siirtyvän liikemiehen tulisi käyttäytyä sosiaalisessa mediassa.

Entinen radiojuontaja Renne Korppila ottaa nyt toimittaja-kirjailija Teemu ”Pastori” Potapoffin kanssa Otetaan yhdet! -podcastissaan kantaa Selänteen twiittiin ja siitä syttyneeseen kohuun.

Korppila ja Pastori eivät sanojaan säästele. Potapoff on pannut merkille, että Sihvonen ja Valavuori ovat nokitelleet toisiaan jo useiden vuosien ajan Twitterissä. Potapoff sanoo saaneensa tarpeekseen kaksikon nokkapokasta.

– Menkää lyömään toisianne nenään, älkääkä twiitatko mitään kuvia nyrkkeilysäkin edestä, että antaa tulla tänne vaan, Potapoff täräyttää.

Korppila sivaltaa kiistelyä vielä rajummin.

– Jos puhutaan jääkiekosta, niin onhan se nyt aivan vi*un selvää, että kun Selänne puhuu jääkiekosta, niin Sihvonen on aivan yhtä vi*un kuolevainen puhumaan kiekosta kuin sinä tai mikä suunnilleen. Hän ei ole kukaan tai mitään.

Korppila vielä ihmettelee Sihvosen aiempia lausuntoja, että Selänne ja Teppo Numminen eivät tietäisi jääkiekosta mitään. Hän jatkaa nimittelemällä Sihvosta ”vi*un saata*an taikinapalloksi”, jonka tulisi mennä ”takaisin sinne kulhoon ja jääkaappiin kohoamaan”.

Korppilan mielestä Sihvonen kuitenkin voitti Twitter-kiistan, koska hän sai triggeröityä Selänteen kommentoimaan ”kahden kuraperseen” kinastelua, vaikka Valavuori on Selänteen ystävä. Korppila kuitenkin summaa, että koko kiista on hänen mielestään erittäin surullista.

SUOSITUIMMAT

Omaisten hätä on suuri! Jimi lähti joulunviettoon eikä koskaan palannut

Poliisi on tänään tiedottanut, että Jimi Repo on kadonnut. Hän oli poistunut Rovaniemellä sijaitsevasta asuinpaikastaan ennen joulua eikä koskaan palannut.

Harri Syrjänen laittoi hampaansa uuteen uskoon – katso kuvat muutoksesta

Julkkiskokki Harri Syrjänen kertoo Instagramissa käyneessä isossa hammasremontissa. Mies on kuulemma haaveillut muutoksesta jo pidemmän aikaa. Lisäksi Syrjäsellä on ollut kaikenlaista vaivaa...

IL: Jyrki 69 kommentoi vihdoin suhdettaan Erika Vikmaniin

Erika Vikmanin ja Jyrki 69:n suhdeuutisointia seuraavat yllättyivät melkoisesti, kun kaksikon uutisoitiin jakavan yhdessä palkinnon Emma Gaalassa. Kyseiset...

Anna: Tällainen mies on Kirsi Alm-Siiran uusi rakas

Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira, 48, oli parisuhteessa Kalle Siiran kanssa 19-vuotta. He erosivat muutama vuosi sitten. Noin vuosi sitten Kirsi...

Hätäkeskukseen valitettiin ”häiriöstä” – soitto saattoi pelastaa miehen hengen!

Poliisi meni viime viikolla hätäkeskukseen soitetun puhelun perusteella Joensuussa sijaitsevaan yksityisasuntoon. Kyse oli ilmoituksen perusteella tavanomaisesta häiriötehtävästä. Kun poliisi...

AL: Ensitreffit-osallistuja joutui luopumaan työstään sarjan vuoksi

Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan viime tuotantokaudella osallistunut Otto on kertonut kuulumisiaan Aamulehden haastattelussa. Hän toteaa, että tosi-tv-ohjelman jälkipyykki on ottanut henkisesti todella koville.

Jethro Rostedtin entinen miljoonaomaisuus pakkohuutokaupattiin 3 500 eurolla!

Jethro Rostedtin raha-asiat ovat olleet jo pidemmän aikaa tiukassa umpisolmussa. Nyt bisnesmiehen osakkeet Aninkaisten kiinteistövälitys Oy:stä on pakkohuutokaupattu pilkkahintaan. Asia ilmenee Jethron...

Suomalaisnainen saa mieheltään ruokarahaa – tuleva lahjavero ahdistaa

Facebookin Naistenhuone-ryhmään ilmestyi hiljattain erikoisehko avunpyyntö. Nainen kertoi olevansa hoitovapaalla. Näin ollen hänen miehensä hoitaa tällä hetkellä suurimmaksi osaksi perheen kulujen maksamisen.

Lotta Hintsa poltti kasvonsa karmeaan kuntoon – katso varoittava kuva

Lotta Hintsa on julkaissut Instagramissa varoittavan kuvan. Entinen Miss Suomi on polttanut vuorikiipeillessään kasvonsa niin pahasti, että kuvan katsominenkin melkein tekee kipeää.

Kriisin keskellä oleva Suvi Teräsniska kertoi kuulumisiaan

Uutisoimme jokin aika sitten, että laulaja Suvi Teräsniska, 33, perui ainakin osan esiintymisistä tässä ja ensi kuussa. Sen jälkeen ilmeni, että Suvi...