Tiger Woods vakavassa onnettomuudessa – katso karut kuvat onnettomuuspaikalta


Golftähti Tiger Woods, 45, joutui tiistaiaamuna vakavaan onnettomuuteen ja pitkään kestäneeseen leikkaukseen Rancho Palos Verdesissä Los Angelesissa.

Onnettomuudessa ei ollut viranomaisten mukaan osallisena muita ajoneuvoja. Woodsin ajaman Genesis G80 -luksuskatumaasturin nokka oli täysin lytyssä. Auto pyöri ympäri useita kertoa ja jäi lopulta maahan kyljelleen noin 30 metrin päähän tiestä. Autoa jouduttiin leikkaamaan auki, jotta Woods saatiin ulos. Hän sai onnettomuudessa pahoja vammoja varsinkin oikeaan jalkaansa.

Woodsin Twitter-tilillä julkaistiin tiedote, jossa Harbor-UCLA:n sairaalan johtava lääkäri Anish Mahajan kertoi golftähden vammoista. Woodsin oikean jalan sääri ja pohjeluu murtuivat useista kohdista ja olivat rikkoneet ihon. Pitkässä leikkauksessa luut tuettiin paikoilleen tangon avulla. Jalkaterän ja nilkan luita vakautettiin ruuveilla ja nastoilla. Leikkauksessa hoidettiin myös lihasten ja pehmytkudosten vammoja sekä laskettiin vammojen aiheuttamaa turvotusta jalassa.

Tiedotteen mukaan Woods on herännyt vaativan leikkauksen jälkeen toipuu sairaalahuoneessaan.

Woodsin ajamassa upouudessa vuoden 2021 Genesis GV80:ssa on lukuisia turvavarusteita, kuten automaattiohjaus, törmäyshälyttimet ja kuljettajan uneliaisuuden tunnistava kamera. Genesis on korealainen luksusautomerkki, joka erkani Hyundai-konsernista muutamia vuosia sitten.

Woods osallistui viikonloppuna PGA-kiertueeseen kuuluvaan Genesis Invitational -turnaukseen, jossa Genesis-katumaasturi oli näkyvästi esillä. Turnauksen logo näkyy auton kyljessä.

Alla kuvia autosta ja onnettomuudesta.

Ylin kuva: Wikimedia Commons / Angela George

SUOSITUIMMAT