Tuija Pehkonen julkaisi raskauskuvan ja kertoi lapsen odottamisesta


Toimittaja ja mediapersoona Tuija Pehkonen, 37, teki toissapäivänä sometililleen päivityksen, jossa oli kaksi raskauskuvaa. Hän kirjoitti niiden yhteyteen lapsen odottamisesta seuraavaa:

– Ollut ihmeellistä tää toisen lapsen odotus. Tai paljon ei oo ehtinyt odottaa, välillä ei edes ajatella. Aika vaan hurisee. Päikkypäivät, työt, viikot vilisee silmissä.

– Kaikki on tosi erilaista nyt kuin ekan kohdalla, kun olin selvillä jokaisesta viikosta, päivästä ja koko maailma ympärillä oli pysähtynyt koronan myötä. Fiilistelin kaikkia tuntemuksia ja ajatuksia ehti käymään paljon läpi. Nyt porhalletaan vaan ja välillä arki on pientä selviytymistä. (Eilen viimeksi kuulin, kuinka ”Tuija se vaan jaksaa”. On remppaa ja rojektia jos jonniinnäköstä. Niin sanotaan ihan suoraan, että jaksaminen on kyllä tän kevään aikana ollut koetuksella moninkin tavoin. Onneks valoa alkaa näkyä tunnelin päässä.)

– Tässä raskaudessa erilaista on sekin, että meidän aikuisten lisäksi uutta tulokasta odottaa myös pikkumies, joka kyselee päivittäin, onko vauvalla silmät auki ja mitä vauva tekee.

– Joku viisas on joskus, että vaikka hetket ovat pitkiä, vuodet vierii nopeesti. Yritän pitää sen mielessä, kun painelen välillä liiankin vauhdikkaasti eteenpäin.

Katso päivitys kuvien kera alta tai Instagramista. Toisen otoksen näet napsauttamalla julkaisun päällä olevaa nuolta.

SUOSITUIMMAT