Vappu Pimiä leikkauksen jälkeen: ”Olisi voinut tulla halvaus”


Suosikkijuontaja Vappu Pimiä, 42, kertoi Instagram-tilillään reilut kaksi viikkoa sitten joutuvansa olkapääleikkaukseen.

Leikkaus tehtiin eilen ja Pimiä kertoi Instagramissa julkaisemansa sairaalakuvan yhteydessä kaiken menneen hyvin.

– Olkapään rustorengas korjattu ja hyvälaatuinen kysta poistettu! Leikkaus sujui todella hyvin ja siitä suuri kiitos gurut Christer ja Carl Lybäck. Kiitos koko @bulevardinklinikka mahtavan ihmisläheisestä hoidosta. ❤️🙏

Kiireinen juontaja ja yrittäjä ilmoitti aikovansa maata sängyn pohjalla pari päivää, jonka jälkeen hän palaa töihin. Paluu rakkaaseen nyrkkeilyharrastukseen saa kuitenkin vielä luvan odottaa.

– Tästä alkaa maltillinen toipuminen ja nyrkkeilykehään on tavoite palata heti ensi vuoden alussa. Koska yrittäjä ei paljon sairaslomaile, niin hommiin mennään jo tällä viikolla, mutta huomisen makaan vielä tyystin sängyn pohjalla. Valtaisa kiitos kaikista ihanista viesteistä ja tsempeistä, olen niitä lueskellut täällä lääkehöyryissäni. 😘🙏

Mikko Leppilampi, joka toimii sunnuntaisin Pimiän juontajakollegana Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa, toivotti monien muiden julkisuuden henkilöiden tavoin toipilaalle tsemppiä.

– Oot sankari! Ei muuta, ku korkkarii jalkaan ja mikityksen kautta takas kehiin, koska: show must go on, partner!!🤩💪🏼💥

Pimiä ei kuitenkaan kauaa sängyn pohjalla viihtynyt, sillä tänään hän jo julkaisi Instagram tarinoissa videon, jossa hän kertoi vieneensä aamulla lapset päiväkotiin ja kouluun, ja oli sen jälkeen kävelylenkillä.

Pimiä kertoi videolla myös, että leikkaus osoittautui erittäin tarpeelliseksi, koska olkapäässä ollut kysta oli painanut pahasti hermoa ja vaurioituneen rustorenkaan vuoksi ”pahimmassa tapauksessa olisi voinut halvaus tulla, joten oli tosi hyvä että tämä tehtiin”.

Alla Vappu Pimiän eilinen päivitys ja yhteisposeeraus lääkäreiden kanssa.

https://www.instagram.com/p/CGnIjQlhCln/

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT