Vauva.fi: Tällaisia ominaisuuksia suomalaiset naiset eivät voi sietää miehissä


Vauva.fi keskustelupalstalla ”Naiset! Pahimmat turn off -piirteet miehessä!” -viestiketjussa naiset ovat jakaneet jo useamman vuoden ajan omia listojaan miesten epätoivotuista ominaisuuksista.

Viikonloppuna anonyymi keskustelu kävi taas vilkkaana, ja kymmenet naiset jakoivat mielipiteensä siitä, mikä on heille totaalinen turn-off.

Kommentointiin osallistui myös miehiä. Osa kritisoi muiden miesten epämiellyttäviä piirteitä, toiset taas valittivat, kuinka naisia on mahdoton miellyttää.

Vuosien varrella keskustelupalstan viestiketjuun on kertynyt jo vajaa 800 viestiä. Kommenteista löytyy joitakin usein toistuvia teemoja epätoivoituista piirteistä, kuten hygienian puute, välinpitämättömyys, väkivaltaisuus, sivistymättömyys ja lapsellisuus.

Yleisesti ottaen keskustelusta löytyi mielipiteitä laidasta laitaan, eikä yhden naisen turn-off välttämättä häiritse toista. Esimerkiksi, eräs nainen ei voi sietää miestä, joka syö isolla lusikalla muuta kuin keittoa. Samaistutko?

Alla muutama esimerkki miesten ominaisuuksista, jotka eivät miellytä Vauva.fi naisia helmikuussa 2021.

Ylimielisyys ja alentuvuus

Ylimielinen asenne ja itsensä kehuminen oli useamman naisen mielestä totaalinen turn-off:

”Ylimielinen ja pikkumainen asenne miehellä. Esim. korkeakoulutettu mies joka katsoo duunareita kuin halpaa makkaraa ja kohtelee heitä alempiarvoisina. Ei ole mitään väliä onko tällöin komea vai ei, se syö miehen viehättävyyttä.”

”Ehdottomasti miehet, jotka ylimielisesti pitävät itseään naista parempana, vaikka eivät tosiasiassa ole itse läheskään samalla levelillä fiksuuden, ulkonäön ja vetovoiman suhteen.  Mikä ihme pakkomielle joillakin miehillä on heti eka treffeillä todistella erinomaisuuttaan naisen kustannuksella? Toi alemmuuskompleksi ja toisen katsominen ylhäältä alaspäin on ehdoton turn off!”

”Ylimielisyys yleisesti. Ylimielisyys lemmikkien omistamista kohtaan.”

Tupakointi, liiallinen alkoholin käyttö sekä sivistyksen puute

Monet naiset peräänkuuluttivat kommenteissaan sivistystä ja hyviä tapoja. Elämänkoululaisuus koettiin epäviehättävänä:

”Tatuoitu, tupakoiva, sivistymätön bodari.”

”Puheessa ja äänensävyssä paistaa liiallinen elämänkoululaisuus. Tällä tarkoitan kiroilua, liikaa slangia tai äänensävy tupakan/viinan karhea. Miehessä täytyy olla asiallista käytöstä ja ilman asiallisuutta mies on mun mielestä kauhea.”

”Päihdeongelmainen tai ainakin humalahakuinen tossu jolla ei ole omia mielipiteitä ja naisen löydettyään alkaa roikkua tässä kiinni inisten perään kun ei nähdä tarpeeksi usein.”

Väkivaltaisuus

Odotetusti, väkivaltaisuus mainittiin kommenteissa myös useampaan kertaan:

”Väkivaltaisuus ja passiivisuus.”

”Väkivaltaisuus on totaalinen turn off. Tosin jos aggressiivinen henkilö olisi puolellani, se puolestaan tuntuisi turvalliselta. Se voi myös kääntyä minua vastaan…joten kaikenlainen öykkäröinti on turn off.”

Huono hygienia

Hygienian laiminlyöminen häiritsi naisia erityisen paljon:

”Epäsiisti ulkonäkö: välitön hienhaju, likaiset vaatteet, pesemättömät hampaat.”

”Huono hygienia (=ei käy suihkussa tarpeeksi usein, ei käytä deodoranttia, ei leikkaa kynsiään, likaiset vaatteet jne.)”

”Hien haju/huono hygienia”

”Ulkoisista epämiellyttävistä asioista voisin sanoa huono suuhygienia (pesemättömyys) ja epäsiisti pukeutuminen ym.”

Kypsyyden puute

Monet naiset mainitsivat miehen lapsellisuuden pahimpana turn-offina:

”Mies ei saa olla uhoava mieslapsi eikä fyysisesti/henkisesti passiivinen mieslapsi.”

”Näin 40v on alkanut tuntua tosi noloilta sellaiset sinkkumiehet, jotka tässä iässä puhuvat edelleen äidistään paljon: ”äiti sanoi, että Lidlissä on nyt kukansiemenet alessa”, ”äiti kertoi, että kannattaa nyt vältellä ratikoita”.”

”Tiettyyn ikään asti tuo oli söpöä, nyt ei vaan enää jaksaisi kuunnella moista infantilismia aikuisten miesten suusta. Onneksi olen itse pariutunut jne, mutta näitä miesvauveleita on yllättävän paljon työkavereissa, asiakkaissa jne. Miksi ei voisi vain sanoa ”Nyt kannattaa vältellä tarinoita, koska…” Miksi se äiti pitää tuoda joka toiseen lauseeseen?”

Välinpitämättömyys ja empatiakyvyttömyys

Välinpitämättömyys, tunnekylmyys ja empatiakyvyttömyys näkyi monen naisen listalla. Myös yksi mies oli samoilla linjoilla:

”Olen huomannut, että moni meistä miehistä ei itse välitä siitä minkälaisia ovat ja mitä tekevät. Välinpitämättömyys ja sivistymättömyys. Mutta hirveä hinku saada naista ja olla parisuhteessa ja muuta. Ja sitten alkaa marina mahdottomista odotuksista, kun pitäisi käyttäytyä kuin aikuinen ja olla jotain tarjottavaa seuralaiselle.”

”Välinpitämättömyys ehdottomasti.”

”Mutta mies joka ei välitä, ei näytä välittävänsä tai yrittää olla välinpitämättömän ”cool” on kyl ainoo mainitsemisen arvoinen iljettävyys miehessä (kuin naisessakin).”

”Totaalinen empatian ja harkintakyvyn puute. Liiallinen minäkeskeisyys. Se, ettei mies ole oppinut ymmärtämään, että maapallo ei pyöri hänen ympärillään.”

Ulkonäkö

Ulkonäön epäviehättävistä piirteistä naisilla oli laaja kattaus erilaisia mielipiteitä. Osalla luettelo ominaisuuksista oli hyvinkin pitkä ja kirjava. Toisaalta, kaikille ulkonäöllä ei ollut niinkään väliä, kunhan luonne on kohdillaan:

”Ulkonäkö on toissijasta, jos on persoonaa niin sit on viehätysvoimaakin.”

”Itse olen ihastunut miehessä enemmän luonteeseen kuin ulkonäköön. Itselläni on traumaattinen tausta ja huomaan ihmisten valehtelun selkeästi vaikka tyyppi olisi kuinka mukava.”

Lähde: Vauva.fi

Kuva: Pexels

SUOSITUIMMAT