Aleksi Valavuori ja Kalle Palander: ”Me tiedämme, kuka tämä Maisa Torpan lentäjä on”


Urheilun monitoimimies Aleksi Valavuori ja entinen alppihiihtotähti Kalle Palander puivat urheilun ohessa Valavuori LEVI LIVE -ohjelmassa myös viihdemaailman juoruja.

Yksi viikon kohujuoruista on Seiskan paljastama Maisa Torpan lentäjäihastus

– Me tiedämme, kenestä puhutaan. Me tiedämme, kuka Torpan tämä lentäjä on, Valavuori sanoi.

– Niin muuten tiedetään, Palander komppasi.

Valavuori jatkoi, että hänen ja Palanderin lähipiiriin kuuluu varattu lentäjä, joka on perheenisä. Palander hieman epäröi.

– Tätä lentäjää kun katsoo, niin vähän epäilen kyllä, että alentuisi tällaiseen Maisa Torpan tyyppiseen. Koska hänhän on aika peliveijari. Pikkuisen pelailee eri kastissa, Palander pohti.

Valavuori oli eri mieltä.

– Mä en olisi ihan varma, koska sitten kun tällainen kohu iskee, ihminen helposti lentää pois kohusta esimerkiksi Lappiin tai Leville. Enkä nyt väitä, että tänne olisi joku lentäjä lentänyt ja jäänyt tänne. Mutta… näin voi tapahtua helposti. Terveiset vaan tässä kohtaa Panu Pantterille. Saattaa olla keksitty nimi, Valavuori veisteli.

Valavuori myös veisteli ohjelmassa, että aiemmin rallitähti Jari-Matti Latvalan kanssa kihloissa ollut Torppa on olennainen osa suomalaista urheiluhistoriaa.

– Saattaa Kalle olla näin, että Jari-Matti Latvala ei olisi koskaan ajanut niin pitkin v***ua ja tuhonnut uraansa, jos hän ei olisi tavannut Maisaa. Mutta… saattaa myös olla, ettei Jari-Matti Latvalasta olisi koskaan tullut Toyotan tallipäällikköä ilman Maisaa, Valavuori sanoi.

Valavuori ja Palander jäivät aprikoimaan, kumpi sittenkin on merkittävämpi asia, menestys kuskina vai tallipäällikkönä.

Lähde: Twitch

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT