Duudsonien Jarno Laasala erosi ja julkaisi tunteikkaan videon – ”Maailman paras vaimo”


Duudsonit-sarjasta tuttu Jarno Laasala, 40, ilmoitti tunteikkaalla videolla eronneensa vaimostaan Hannesta.

Tuotantoyhtiö Rabbit Filmsin toimitusjohtajana toimiva Laasala aloitti videon itkuisesti sanomalla, että ”tästä ei tule helppoa”.

– Kun toista rakastaa maailman eniten ja on niin onnekas, että päädytte naimisiin, uskot pysyväsi koko elämäsi yhdessä hänen kanssaan. Rakastat häntä enemmän kuin mitään tai ketään. Et ikimaailmassa ajattele, että jotain tällaista voisi tapahtua, että haette avioeroa.

– Olen todella kiitollinen, että minulla on ollut maailman paras vaimo. Hän on opettanut mulle elämästä enemmän kuin kukaan muu. Rakkaudesta, ystävällisyydestä ja myötätunnosta.

Laasala kertoo vaimonsa olleen aina hänen tukenaan, kun hänellä on ollut vaikeaa ja rakastanut häntä aina pyyteettä.

– Ja kun rakastaa toista niin paljon, vaikeinta on päästää irti. Päästää irti, että hän ei ole enää siinä. Ja se todella sattuu.

Laasalan mukaan ero tapahtui alkuvuodesta. Pari teki kaikkensa suhteensa eteen ja he kävivät parisuhdeteoriassa vuosien ajan. Pari on asunut erillään jo muutaman kuukauden ajan.

Laasalan elämässä on ollut viime vuosien aikana muitakin suuria myllerryksiä. Vuonna 2017 hänellä todettiin ihosyöpä, melanooma, josta hän kuitenkin parantui. Vuonna 2018 hän kertoi kärsineensä burnoutista, jonka aiheuttivat stressi ja riittämättömyyden tunteet.

Pariskunta ehti olla yhdessä 20 vuotta ja heillä on kolme lasta.

Laasala julkaisi videon yhteydessä myös alla olevan listan siitä, mitä hän on oppinut erosta selviämiseen.

1. Tunne rohkeasti tunteesi, suru, harmi ja kaikki epämiellyttävät tunteet vaikka se tekeekin kipeää. Tiedän että se tuntuu pahalta, mutta tunne ne ja päästä niistä sen jälkeen irti. Itke rohkeasti kaikki pihalle.

2. Puhu ystäville, puhu tunteista ja kaikesta mitä mieleesi tulee.

3. Pysy aktiivisena, vietä aikaa luonnossa ja harrasta lempiharrastuksia.

4. Nyt on aika rakastaa itseäsi ja muista yrittää olla itsesi paras ystävä! Harjoittele tätä rauhassa, jos se tuntuu vaikealta.

5. Meditoi, kirjoita ja pyri olemaan myötätuntoinen vaikeita tunteita kohtaan.

6. Älä aloita uutta suhdetta vaan käy kaikki vanhan suhteen asiat läpi. Ole rehellinen itsellesi. Ja muista, että nyt on sun aika tutustua itseesi ja jos aloitat heti uuden suhteen, viet helposti vanhan suhteen ongelmat uuteen suhteeseen.

7. Ole rehellinen itsellesi, kukaan meistä ei ole täydellinen, meissä kaikissa on vikoja. Kun pystyt kohtaamaan oman epätäydellisyytesi ja vikasi, pystyt kasvamaan ja oppimaan. Älä kuitenkaan rankaise itseäsi, vaan käsittele itseäsi rakkaudella ja lempeydellä.

8. Aika on ystäväsi, eli kyllä se pikkuhiljaa helpottaa.

Kuva: YouTube

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT