Eevi Teittisen 3 kk ikäinen vauva joutui leikkaukseen


Eevi Teittisen ja Teemu Packalénin tyttövauva syntyi marraskuussa keskosena. Eevi on kertonut sosiaalisessa mediassa hyvin avoimesti äitiytensä alkutaipaleen haastavuudesta. Nyt tilanne on kuitenkin kääntynyt positiivisempaan suuntaan.

– Kolme kuukautta kipuilua ja saimme vihdoin lääkärin, joka otti asian hoitaakseen. Olotila helpottui huomattavasti ja nukkuminen parani.

– Onneksi meillä on myös upea vyöhyketerapeutti, joka kehoitti käymään vielä uudestaan toisella lääkärillä katsomassa suun tilanteen. Onneksi mentiin uudestaan, sillä syömisongelma ratkesi ylähuulijänteen leikkaamisella. Koko keho rentoutui, Eevi selostaa Instagramissa.

Hän kehuu pientä tytärtään reippaaksi taistelijaksi. Eevi toteaa, että on ollut hyvin raskasta, kun ei ole pystynyt helpottamaan lapsensa pahaa oloa. Perjantaina hän oli pystynyt viimein täysin rentoutumaan.

– Meillä oli ensimmäinen päivä, kun koin saavani olla vaan äiti. Oltiin yhdessä ja kaikki oli hyvin, tyttö naureskeli. Juteltiin meidän lasten psykiatrinkin kanssa siitä, kuinka mun äitiys pääsi oikeastaan alkamaan vasta nyt.

SUOSITUIMMAT