Ensitreffit alttarilla -osallistuja Salla joutui vaikeaan leikkaukseen


Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan viime tuotantokaudella osallistunut Salla on kertonut hyvin avoimesti terveysongelmistaan julkisuudessa. Salla toi ohjelmassa esiin, että hänen tilanteensa oli ollut lapsella hengenvaarallinen suolistosairauden vuoksi.

Nyt Salla kertoo Instagramissa joutuneensa vaikeaan leikkaukseen.

– Mulle tuli vanhasta leikkaussaumasta reikä/fisteli peräsuolesta vaginaan (…) Multa irrotettiin toinen gracilis-lihas reidestä kokonaan, käännettiin ympäri ja laitettiin täytteeksi reikään/tunneliin. Väliliha avattiin tunneliin asti ja suljettiin, kun täytelihas oli paikallaan, Salla selostaa.

Jotta elimistö pääsisi toipumaan suuresta leikkauksesta rauhassa, Sallalle tehtiin väliaikainen avanne. Hän kertoo asian hyväksymisen olleen aluksi vaikeaa ja Salla oli itkenyt monet itkut tilanteen selvittyä. Hän ehti kuitenkin valmistautua operaatioon maaliskuusta alkaen ja nyt kaikki on hyvin.

– Kaikki se valmistautuminen, sisäinen työ, keskustelut, tiedon hankinta, meditaatiot, ja manifestoinnit auttoivat isosti. Oon sinut kehoni kanssa nytkin, vaikka se on kokenut ison muutoksen. Ei ole kertaakaan noussut negatiivisia tunteita kehoani kohtaan, opettelua toki vielä ja toipuminen edelleen käynnissä joka leikkausalueella.

 

 

SUOSITUIMMAT