Ensitreffit-Venlan hätkähdyttävä tilanne: Joutui tuntien poliisikuulusteluihin


Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan 8. tuotantokaudella osallistunut Venla kertoo Instagramin stories-osiossa joutuneensa järkyttävään tilanteeseen.

Karlin kanssa edelleen onnellisesti naimisissa oleva Venla suuntasi nelisen viikkoa sitten yksin Etelä-Amerikkaan. Hän kertoo haaveilleensa matkasta jo kymmenen vuotta. Nyt unelmareissu on kuitenkin saanut loppupuolella todella ikävän käänteen.

Venlan oli tarkoitus matkustaa Perusta takaisin Suomeen Meksikon kautta. Yllättäen häntä ei päästettykään lennolle vaan poliisit olivat saatelleet Venlan pois lentokentältä. Pian syyksi oli selvinnyt se, että Bolivian viranomaiset eivät olleet leimanneet hänen passiaan maasta poistuessa. Venla oli tehnyt maahan lyhyen päivämatkan reissun aikana.

Venla kertoo Instagramissa, että häntä kuulusteltiin useamman tunnin ajan. Lisäksi hänestä kirjattiin ylös tarkat tuntomerkit ja otettiin sormenjäljet.

– Minusta otettiin kunnon vankilakuvat (…) Eniten ketuttaa se, että missasin mun lennon. Pitkiä ja kalliita lentoja. Päätöksessä voi mennä viikkokin, Venla päivittelee murheellisena.

Kaikesta huolimatta kokenut reissaaja ei tunnu olevan millään lailla peloissaan, vaikka onkin yksin säpissä ulkomailla.

SUOSITUIMMAT