Erokohun syövereihin joutunut Karita Tykkä turvautui ammattiapuun


Hyvinvointivalmentaja Karita Tykän elämässä on viime kuukausina riittänyt käänteitä, eikä valitettavasti niin positiivisia sellaisia.

Kaikki sai alkunsa, kun Karitan aviomies Petri Tykkä teki julkisen Facebook-julkaisun, jossa hän kertoi pariskunnan avioliiton ajautuneen kriisiin. Petri kertoi hakevansa avioeroa pikimmiten, mutta lopulta hän jätti avioerohakemuksen vasta 22. syyskuuta eli Karitan syntymäpäivänä.

Alle viikon kuluttua Petri kuitenkin perui hakemuksensa. Tämän jälkeen kumpikaan osapuoli ei ole kommentoinut suhteen tilaa suoraan julkisuudessa.

Nyt Karita kertoo hakeutuneensa terapiaan.

– On ollut niin paljon kaikkea. Tämä on vähän tämmöinen vuoristorata tämä mielenmaailma, elämä kaiken kaikkiaan, Karita selostaa Instagramin stories-osiossa.

Hän kertoo jo löytäneensä prykoterapeutin, mutta harmillisesti tämä joutui perumaan terapiajakson ylitsepääsemättömän esteen vuoksi. Karita pyytääkin seuraajiltaan vinkkejä löytääkseen uuden psykoterapeutin pääkaupunkiseudulta.

– Toivon sellaista tyyppiä, joka voisi aloittaa kanssani mahdollisimman nopeasti. Totta kai se on aina kemiaa. Ensimmäisen kohtaamisen jälkeen on viisaampi ja tietää enemmän sopiiko yhteen energiat ja onko se juuri minun terapeuttini, Karita muotoilee.

SUOSITUIMMAT