Heidi Foxell lohduttomasta tilanteestaan: ”Mitä voisin tehdä itselleni, että pääsisin pois?”


Heidi Foxell joutui hiljattain viikkoja kestäneeseen tehohoitoon. Syynä olivat munasarjojen kystan leikkauksesta aiheutuneet komplikaatiot. Heidi jouduttiin operoimaan uudelleen useampaan kertaan.

Tällä viikolla hän pääsi viimein kotiin sairaalasta. Heidi toteaa, että vuosikausia kestänyt sairaalakierre on vaatinut veronsa. Ensin häntä hoidettiin Hyvinkään poliisiammuskelussa tapahtuneen loukkaantumisen vuoksi ja sen jälkeen edessä olivat syöpähoidot.

– Pelkäsin teholla jossain vaiheessa oman mielen kestämistä. Pelkäsin, että mitä jos nyt mun psyyke ei enää jaksa tätä rumbaa uudestaan. Pelkäsin eniten kipua ja sitä, että  reissusta tulisi taas vuosien kärsimystä sairaalassa, Heidi kuvailee Instagramissa.

– Kolmannen komplikaatioleikkauksen jälkeen mietin jopa, että mitä voisin tehdä itselleni, että pääsisin pois. Se ajatus pysäytti ja säikähdin, että nyt se raja tuli vastaan enkä enää jaksa tätä. Olin erittäin ahdistunut ja itkeskelin vähän väliä. En nähnyt valoa, enkä toivoa parantumisesta, Heidi jatkaa.

Seuraavana päivänä hän oli onneksi kertonut synkistä ajatuksistaan avopuolisolleen Nooralle. Heidi oli keskustellut myös psykologin kanssa ja ymmärtänyt, että pelkääminen on etenkin hänen tilanteessaan täysin luonnollista. Asioiden avaaminen kaikeksi onneksi helpotti Heidin oloa.

– Ajatukset kuolemasta jäivät kuitenkin pian taakse, kun tajusin ajatella että oon selvinnyt pahemmastakin. Oon hitto vie ollut 3 vuotta sairaalassa ja tästä ei tule samanlaista reissua. Se kuuluisa SISU heräsi ja tahto elää oli suurempi kuin halu kuolla, halusin kotiin Nooran luo.

SUOSITUIMMAT